iDevice.ro App Finder – descopera lumea aplicatiilor din App Store cu iDevice.ro!

      Acum cateva saptamani va atrageam atentia cu privire la un nou widget adaugat de mine in sidebar-ul acestui blog, widget care va permitea sa cautati aplicatii din App Store fara sa mai deschideti iTunes. De atunci si pana acum lucrurile au evoluat, widget-ul afiseaza acum informatii din App Store Romania cu preturi in euro si incepand de astazi am dat drumul paginii iDevice.ro App Finder. Aceasta noua pagina este un centru de aplicatii din App Store in care puteti cauta orice aplicatie va intereseaza, puteti descoperi aplicatii noi, totul prin intermediul unui browser si in interfata familiara a iDevice.ro.

      iDevice.ro App Finder va permite sa cautati aplicatii din App Store, sa vedeti screenshot-urile publicate de developeri pentru ele, sa vedeti clipurile video atasate descrierii aplicatiilor din iTunes, sa vedeti descrierea aplicatiilor plus multe altele. Preturile pentru aplicatii sunt afisate desigur in euro asa ca veti sti cat trebuie sa platiti pentru o aplicatie inainte de a o deschide in iTunes. Pagina va ofera desigur si o lista de categorii facuta dupa cea din iTunes care va afiseaza toate aplicatiile disponibile pentru fiecare categorie in parte. Practic folosind aceasta pagina scapati de iTunes pana in momentul in care facei o achizitie, sau mai bine daca instalati totul din terminal scapati de tot de iTunes.

       Avand in vedere ca traim intr-o lume sociala, site-ul are integrata o aplicatie Facebook care va permite sa listati aplicatiile pe care le detineti, aplicatiile pe care doriti sa le cumparati sau cele pe care le recomandati. Le multumesc celor de la AppTap pentru ajutorul oferit in dezvoltarea acestei pagini si va recomand cu foarte multa caldura sa o incercaati si voi.