Prima Pagina Apple iPhone 5 cu ecran de 3.7 inch si capac de metal lansat...

iPhone 5 cu ecran de 3.7 inch si capac de metal lansat anul acesta?

     In toiul zvonurilor privind lansarea unui iPhone 5 cu ecran de 4 inch, cei de la DigiTimes vin acum si rastoarna totul spunand ca iPhone 5 ar putea avea de fapt un ecran de 3.5 sau 3.7 inch. Noul dispozitiv ar urma sa isi mentina forma insa bezelul de pe margini va fi subtiat pentru a permite includerea unui ecran de dimensiuni mai mari. Site-ul vorbeste despre clipul video fals lansat luna trecuta pe internet si spune ca un iPhone cu ecran de 4.2 inch nu va fi disponibil insa se pare ca nici mult asteptatul ecran de 4 inch nu va fi inclus in terminal.

Despite rumors about iPhone 5 featuring a 4.2-inch panel circulating within the IT market for a while, following a leak from Apple’s website in Switzerland in early August, sources from upstream panel suppliers have recently revealed that the iPhone 5’s panel size will still be less than 4-inch. In addition, iPhone 5’s back design will be changed to a metal chassis instead of reinforced-glasses. The rumored specifications of iPhone 5 include a 4- to 4.2-inch HD touch panel, 8-megapixel camera, Full HD video recording, A5 dual-core processor and new ultra-thin industrial design; however, the sources believe that the leaked specifications are rather the market’s expectations for iPhone 5. The sources pointed out that the upcoming iPhone will not have many differences compared to iPhone 4 in terms of components and the panel will still be less than 4-inch.

      Conform celor de la DigiTimes noul dispoizitiv va avea un capac de metal in locui celui de sticla existent in actualul iPhone 4 iar in ceea ce priveste specificatiile hardware ar trebui sa ne asteptam la un dispozitiv asemanator cu iPhone 4. Practic DigiTimes acum spune ca iPhone 5 nu va avea chip A5, camera de 8 megapixeli, etc, desi in trecut editorii publicatiei afirmasera exact contrariul. Foarte multe zvonuri in legatura cu iPhone 5 au aparut in ultima vreme, foarte putine dintre ele prezinta informatii veridice iar Apple deocamdata nu a anuntat posibila data la care va tine conferinta pentru prezentarea noului terminal.

      Eu unul sper ca iPhone 5 sa aiba un ecran de 4 inch insa imi vine din ce in ce mai greu sa cred ca Apple va face aceasta schimbare.

 • KFF

  Sper ca esti constient ca NIMENI nu stie cum arata si ce contine iPhone5 .

  De4 luni au fost vreo 500 de zvonuri si stiri de genul asta pe toate siteurile , din lipsa de subiecte poate .

  Eu cred ca va avea ecran e-ink alb negru de 3.962 inch …. Pot impacheta ineptia asta intr-o frumoasa stire .

 • Lol, cum sa nu stie nimeni cum arata iPhone 5? Sunt atatia ingineri care stiu, sunt oameni ai operatorilor de telefonie mobila care stiu, sunt parteneri ai Apple care stiu. Multi stiu cum arata iPhone 4 insa putini vorbesc.

 • Valentin

  Vrei să spui iphone 5…Si mai e timp sa uite vreun dibaci una bucată prototip printr-un bar..fingers crossed!!

 • Cine, unde, cand, cum?

 • sebastian

  cred ca pana acum se apropie cel mai mult de adevar + designul cred ca o sa apropie cel mai mult cu cel din imagine

 • Chip A5 parerea mea ca 99,99% e imposibil sa nu aibe, cat despre ecran, de 3,7 ar fi cel mai indicat, 4 ar fi prea mare.

 • KFF

  Ok , toata lumea stie cum arata iPhone5 .

  Unii l-au vazut cu ecran de 3.5 altii cu 3.7 altii cu 4 altii cu 4.2.

  In aceeasi carcasa ca i4 in alta carcasa de metal .

  Asta e mai rau ca aia care zic ca l-au vazut pe monstrul din Loch Ness . Toti l-au vazut dar nimeni nu a vazut acelasi lucru .

 • Sunny

  Ce m-am saturat de intrebarile astea,de speculatii. Poate va fi un iphone 5 cu ecran de 5″. Nu zic de zaone, pe toate blogurile citesc “intrebari” de acest gen.Rasp meu,la intrebare-“NU!” nu va avea 3,7″.

 • danmihaisturz

  Ecran tot de 3.7 inch…si mai mult este 4S…“S“ from Super or Superb. 😉 :)))

 • Steve Jobs

  Indiferent cum va fi, tot o piesa de arta va fi.

 • Chitzy

  Samsung galaxy S2 here i come. M-am saturat sa astept :p

 • @KFF… total de acord cu tine! Mie unul mi s-a acrit de atatea stiri bazate doar pe zvonuri! Zaone nu transforma iDevice, sursa serioasa pana acum de noutati din domeniu, intr-un Can-Can al ideviceurilor…. ar fi pacat!
  O sa avem timp sa vorbim la subiect si pe date reale cand va fi timpul…

 • KFF

  Apple s-a ars anul trecut cu lansarea , relansarea lui i4 , imi pot imagina secretomania care domneste in jurul lui i5.

 • Luca

  Esti mitic KFF,zaone ai vazut ca la commentariul 10 ai pe Steve Jobs care spune ca tot o bijuterie va fi asa pt o luna pana va fi lansat lasati speculatiile 

 • KFF

  Mitic adica bucurestean sau mitic adica mitico din italiana ?

  Sper ca nu bucurestean , ca nu-s.

 • Andy

  Cred ca se distreaza bine astia cu știrile lor despre iphone5 când vad câtă frenezie priduc. Eu cred ca acele carcase care se tot vând de ceva vreme vorbesc cel mai bine despre noul iPhone.

 • KFF

  Sau poate Apple a dat 10.000 de dolari unor chinezi sa produca 15.000 de carcase pe care sa le distribuie aiurea prin lume sa creeze un buzzz despre iPhone5 , care poate sa nici nu arate asa .

  Ce sunt pentru Apple 10.000 de dolari ? Bani de parking 🙂

 • Steve Jobs

  speculatii numai aiureli. nu o sa fie nici un iphone 5, vom lansa direct 6

 • Pingback: iPhone 5 mai subtire, echipat cu o camera de inalta rezolutie conform unor noi componente()