iPhone 5 mai subtire, echipat cu o camera de inalta rezolutie conform unor noi componente

     Zilele acestea incep sa apara din ce in ce mai multe informatii despre structura interna a terminalului iPhone 5 iar astazi avem pozele unor componente noi publicate de un site din Grecia. Conform acestui site camera prezentata mai sus ar urma sa aiba mai multi megapixeli deci o rezolutie mai buna decat cea din iPhone 4, ar urma sa aiba unclus si un LED flash iar in ceea ce priveste structura ei, vorbim despre o componenta rotunda. S-a discutat in trecut ca iPhone 5 va avea o camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze HD in format 1080p iar daca informatiile oferite acum sunt adevarate atunci s-ar putea sa avem parte de un asemenea update.

     Cea de-a doua componenta publicata de site-ul din Grecia prezinta un cablu audio pentru noul iPhone 5 iar interesant este faptul ca butonul Mute se afla in pozitia normala si nu in cea opusa, asa cum au sugerat carcasele prezentate de chinezi. Deocamdata nimeni nu poate confirma ca aceste componente apartin intr-adevar noului iPhone 5 insa avand in vedere ca vorbim despre o camera de capacitate mai mare decat in iPhone 5, nu poate fi vorba despre altceva decat un terminal iPhone aflat in teste la Apple.

      Informatiile despre iPhone 5 devin din ce in ce mai ciudate si mai confuze, unele prezentand o imagine a terminalului, altele prezentand o alta imagine si in final este foarte posibil ca Apple sa lanseze si un al doilea dispozitiv iPhone anul acesta.