Prima Pagina Apple iPhone 5 mai subtire, echipat cu o camera de inalta rezolutie conform...

iPhone 5 mai subtire, echipat cu o camera de inalta rezolutie conform unor noi componente

     Zilele acestea incep sa apara din ce in ce mai multe informatii despre structura interna a terminalului iPhone 5 iar astazi avem pozele unor componente noi publicate de un site din Grecia. Conform acestui site camera prezentata mai sus ar urma sa aiba mai multi megapixeli deci o rezolutie mai buna decat cea din iPhone 4, ar urma sa aiba unclus si un LED flash iar in ceea ce priveste structura ei, vorbim despre o componenta rotunda. S-a discutat in trecut ca iPhone 5 va avea o camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze HD in format 1080p iar daca informatiile oferite acum sunt adevarate atunci s-ar putea sa avem parte de un asemenea update.

     Cea de-a doua componenta publicata de site-ul din Grecia prezinta un cablu audio pentru noul iPhone 5 iar interesant este faptul ca butonul Mute se afla in pozitia normala si nu in cea opusa, asa cum au sugerat carcasele prezentate de chinezi. Deocamdata nimeni nu poate confirma ca aceste componente apartin intr-adevar noului iPhone 5 insa avand in vedere ca vorbim despre o camera de capacitate mai mare decat in iPhone 5, nu poate fi vorba despre altceva decat un terminal iPhone aflat in teste la Apple.

      Informatiile despre iPhone 5 devin din ce in ce mai ciudate si mai confuze, unele prezentand o imagine a terminalului, altele prezentand o alta imagine si in final este foarte posibil ca Apple sa lanseze si un al doilea dispozitiv iPhone anul acesta.

 • Razvan

  Scuze de off topic:Site-ul are cateva sute de articole probabil dar chiar nu poti sa faci cautarea prin site mai eficienta? Eventual sa faci o cautare mai avansata ceva, sa poti cauta doar in titlurile articolelor sau doar in continut, sa caute toate cuvintele sau doar o parte s.a.m.d. De ex incearca sa gasesti articole despre ios 5 si vezi daca te ajuta cumva rezultatele.

 • Rares

  Da…

 • Paul Adrian

  ciudat ca nu a aparut nimic real cu noul iphone.deja ma indoiesc ca apare in septembrie.

 • S-a invatat lumea cu leak-ul de anul trecut si de aia ti se pare ca nu e nimic real. La iPhone 3G/3GS au fost la fel de putine informatii.

 • rundown

  off e plin netul de zvonuri de rahat despre iphone 5…as prefera sa vad aici mai multe articole despre tweak-uri ,jocuri,tehnologii noi.Incet incet ,mai zaone,te transformi si tu intr-un reporter Click care o sa scrie despre pamela de romania si zavoranca ca s-au ras in zona inghinala in forma siglei apple.Chiar nu intereseaza pe nimeni unboxing-uri de componente iphone 5 false si terminale lansate in china in pauza dintre 2 castroane de orez.

  hai s-o ardem profesionist si la alt nivel !

 • Nu mai reiau discutia ci “exista cate ceva pentru fiecare”. Nu toata lumea vrea sa auda despre jailbreak, unii vor zvonuri, etc.

 • sirmotto

  Eu zic sa supui la vot.

 • Zduffy

  sucks