Cabluri MicroUSB ale Apple distribuite in Germania?

    Privind imaginea de mai sus parca nu imi vine sa cred ca Apple ar produce asa ceva si uitandu-ma la design imi dau seama ca Apple gandeste putin altfel lucrurile. Cablul microUSB din imaginea de mai sus a fost prezentat de un site din Germania drept un accesoriu produs de Apple si distribuit de anumiti comercianti de accesorii din tara europeana. Aparent Apple ar fi inceput acum ceva vreme sa produca astfel de cabluri iar acum unele incep sa ajunga pe pietele europene desi deocamdata nu au la ce sa fie folosite. In mod normal un cablu al Apple are alte culori pe el deci deocamdata este greu de crezut ca accesoriul din imagine a iesit dintr-o fabrica partenera a companiei din Cupertino.

     Lasand la o parte design-ul, anul trecut Apple a semnat un acord prin care se obliga sa implementeze tehnologia microUSB in terminalele sale si teoretic acest lucru ar trebui sa se intample anul acesta, cel tarziu anul viitor. Acordul este unul propus de UE si semnat de multi producatori de terminale mobile, totul in ideea de a standardiza metoda de incarcare a telefoanelor mobile vandute pe continentul european. Daca acesta nu este un cablu produs de Apple si este unul vandut impreuna cu unele clone ale iDevice-urilor atunci uitati-va bine la el deoarece peste un an sau doi s-ar putea sa aveti unul asemanator in casa.

Articolul precedentTweak-ul Walkie Talkie iti transforma iDevice-ul intr-un Walkie Talkie
Articolul următorUn an de iPhone 4 – zaone\’s take
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.