Prima Pagina Cydia Tweak-ul Walkie Talkie iti transforma iDevice-ul intr-un Walkie Talkie

Tweak-ul Walkie Talkie iti transforma iDevice-ul intr-un Walkie Talkie

      Sunt sigur ca ati vazut destule filme americane in care erau prezentate Walkie Talkie-urile drept o metoda foarte simpla si gratuita de a comunica pe distante relativ mici. Unele telefoane lansate in SUA au inclusa o asemenea functie si permit utilizatorilor sa discute gratuit intre ei insa iPhone-ul desigur ca nu o include dar un tweak aparut aseara in Cydia schimba acest lucru. Walkie Talkie este, probabil, primul tweak care permite utilizatorilor de iDevice-uri sa isi foloseasca terminalele ca un adevarat Walkie Talkie, adica ne permite sa vorbim cu alte iDevice-uri ca si cum am vorbi intr-o statie de emisie-receptie.

This application lets two devices connect through Bluetooth, and then send voice messages between them.

     Walkie Talkie functioneaza prin Bluetooth deci are o raza limitata de actiune insa cu ajutorul sau puteti conversa cu prietenii vostri fara a plati nici un ban si fara a avea la indemana o conexiune de internet. Walkie Talkie este gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

 • phil

  Degeaba daca e prin Bluetooth…functioneaza pe o raza foarte mica…
  Daca era facut pe wireless era o treaba…

 • In App Store gasiti varianta free care merge pe WiFi (Walkie Talkie) .

 • Leonfr19

  Asta din cydia nu functioneaza, dai sa caute pri bluetooth il gaseste si cand dai sa se conecteze se inkide,am dat reinstalare degeaba

 • Cocolino

  sunt programe gen tango, viber , care merg prin wi-fi 🙂

 • Da, dar alea nu merg fara internet.