Video: Siegecraft – un nou joc foarte interesant pentru iDevice-uri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vY7b2gV1zy8[/youtube]

     Siegecraft este un nou joc dezvoltat de Crescent Moon Games si Blowfish Studios care promite sa tina ocupati posesorii de iDevice-uri pentru cateva ore bune. Jocul face parte din categoria tower defense si aduce o viziune noua asupra modului in care ar trebui sa arate un astfel de titlu. Siegecraf ne ofera posibilitatea de a utiliza “masini de lupta”: catapulte, berbeci plus multe altele, pentru a distruge NPC-urile trimise impotriva noastra. Fiecare NPC distrus genereaza bani care pot fi utilizati pentru a face un upgrade masinii noastre de lupta deci practic avem un stil de joc asemanator celui prezentat in jocurile de tip tower defense .

Siegecraft was looking pretty darn good in still shots, and today Crescent Moon has offered up the first trailer for the game, showcasing what it looks like in motion. Spoiler alert – it’s looking pretty awesome so far. Siegecraft is boasting some impressive bullet points for “the back of its box”, including 6 different campaigns over 27 unique levels, universal iPad support and specific enhancements for the iPad 2, and a same-device multiplayer mode exclusive to the iPad.

      Siegecraft va avea 6 campanii cu 27 de nivele diferite, va functiona pe toate iDevice-urile insa pentru iPad 2 vor fi incluse anumite elemente speciale. Jocul va avea si un modul multiplayer in care ne vom putea “masura fortele” fie cu prietenii nostri fie online cu alti jucatori. Deocamdata o data de lansare a noului joc nu a fost comunicata insa cand va fi disponibil in App Store veti afla de pe iDevice.ro.