Video: LilyPad – carcasa, incarcator solar si tot ce ai nevoie pentru iPad 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HO4JZp0JeOo[/youtube]

      LilyPad este proiectul unei noi carcase pentru iPad 2 care este echipata cu un incarcator solar ce permite desigur incarcarea tabletei atunci cand nu aveti o priza prin preajma. Carcasa este dotata in partea din fata cu o husa cu magneti care acopera ecranul si deblocheaza tableta cand o deschideti iar partea inferioara este echipata cu materialul care permite captarea luminii solare. Desigur ca lucrurile bune nu se opresc aici deoarece LilyPad este echipata cu o mica baterie dar si cu un port USB, unul HDMI, un stylus si o parghie care permite folosirea carcasei pe post de stand. Portul USB poate fi utilizat fie pentru incarcarea bateriei incluse in carcasa fie pentru incarcarea altor dispozitive.

Right at your fingertips are three small stainless steel pegs built into the back to prop the iPad into different positions. There’s a convenient and sturdy angle for a keyboard position making it easier to type and a movie stand making it easier to watch movies, read recipes and more. The LilyPad can even be charging from the light in the room while you’re watching the movie. This solar powered case is charging your battery whenever light is shimmering around you. But what about in the dark? For that there’s a mighty backup battery built into the case to charge day or night. We really wanted to tap into this resource so we discretely added a USB Power-Out to charge everything else in your pocket. This is to prevent the headache of having a dead cell phone. Charge your phone, camera, headset or just about anything else simultaneously while the iPad is charging.

       Pe langa toata tehnologia de incarcare solara plus celelalte beneficii, LilyPad are si un sistem automat care “fluiera” atunci cand utilizatorul nu isi mai gaseste tableta deci teoretic nu ati avea cum sa va mai pierdeti dispozitivul. Partea interesanta este ca sistemul de incarcare solara permite utilizarea tabletei in carcasa aproape 12 zile si jumatate in conditii de lumina moderata deci teoretic nu ar trebui sa va mai faceti griji in legatura cu incarcarea de la o priza normala. LilyPad este desigur un proiect pe kickstarter.com care asteapta sa fie finantat insa daca se strang indeajuns de multi bani atunci din octombrie LilyPad va fi disponibila in magazine pentru 165$.