Mobee tranforma Magic TrackPad in Magic NumPad

      Magic TrackPad este un dispozitiv periferic lansat de catre Apple anul trecut pe piata si in esenta este un touchpad supradimenzionat ce poate fi utilizat in locul unui mouse cu Mac-ul vostru. Magic TrackPad este capabila sa inregistreze orice fel de gesturi pe care le puteti face pe touchpad-ul unui MacBook deci este un dispozitiv foarte util pentru cei care au Mac OS X Lion. Compania Mobee doreste totusi sa schimbe putin utilitatea Magic TrackPad-ului transformandu-l intr-un magic Numpad prin adaugarea unui sticker care are reprezentate toate tastele numpad disponibile pe o tastatura normala.

The Mobee Magic Numpad transforms the Apple Magic Trackpad into a powerful and customizable Numpad.

Apply any of the Magic films on your Apple Magic Trackpad, install the free App and you will instantaneously get both a Trackpad and a Numpad built into one single device.

Compatible with OS X Snow Leopard & Lion.

      Compania Mobee va incepe comercializarea produsului in luna octombrie iar in pachetele ce vor ajunge la clienti se afla 3 folii de plastic, cu layout-uri prestabilitite pentru Magic TrackPad. Desigur ca este nevoie si de o aplicatie speciala care sa interactioneze cu trackpad-ul vostru si sa stie cand il folositi pe post de numpad si cand il folositi pe post de mouse. Ideea este interesanta, aplicarea ei necesita investirea unei sume de bani de aproape 3 ori mai mare decat in cazul achizitionarii unui numpad clasic insa Magic Numpad reprezinta o solutie cu stil pentru posesorii de Mac-uri.

      Mai multe informatii puteti afla de la producatori vizitandu-le website-ul.