Prima Pagina CES 2012 Video: The Magic Numpad transforma Magic Trackpad intr-un Numpad

Video: The Magic Numpad transforma Magic Trackpad intr-un Numpad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S4-RLkwBw1c[/youtube]

   V-am spus acum cateva luni de zile ca o companie numita Mobee intentioneaza sa lanseze pe piata un produs numit Magic Numpad si iata ca el a fost prezentat la CES 2012. Magic Numpad este o folie care poate fi aseazata peste Magic Trackpad si fara ajutorul vreunei aplicatii speciale permite utilizatorilor sa foloseasca trackpad-ul ca si numpad. Ideea este buna pentru cei care au tastaturi Apple mici pe care nu se regaseste formatul numpad-ului insa pretul de 30$ al produsului cred ca nu va entuziasma prea multi utilizatori.

No need to have a separate calculator on your workspace, no need for more electrical power to consume, whether by battery or A/C.  By applying one of three magical, reusable films onto your Magic Trackpad you can turn it into a numeric keyboard with a space for Trackpad gestures, or a full numeric keyboard, or a numeric keyboard with configurable buttons for increased usability.

   The Magic Numpad poate fi achizitionat de pe site-ul celor de la Mobee.

  • si fara el nu poti?…o sa dai pe ghicite…trebuie sa fie ceva soft

  • @Dennis: Nu ai cum pentru ca nu stii exact unde e pozitionat fiecare buton.

  • MAV_one

    … asta ma enerveaza la apple … daca trag o basina… 30$ … daca e capabil trackpad-ul de numpad de ce nu-l ofera apple mocca?… Asa da frau chinezismelor 🙁