Shrine of Apple va fotografia toate produsele Apple lansate pana in prezent

     Shrine of Apple este un nou website recent lansat cu scopul de a oferi utilizatorilor fotografii cu toate produsele Apple disponibile pana in prezent. Vorbim despre produse lansate in decursul a 33 de ani de catre compania Apple si da, Shrine of Apple va contine fotografii cu absolut tot ce a fost prezent intr-un magazin al companiei, indiferent cat de nesemnificativ este. Desktop-uri, laptop-uri, iDevice-uri, iPod-uri, accesorii, periferice, tot ce a aparut pe piata va fi fotografiat si publicat in aceasta pagina.

Our mission is to showcase the entire spectrum of products that Apple have sold to the public since 1976 – every product Apple Inc has ever produced, in the highest quality and definition possible. Every desktop, every laptop, every notebook, monitor, iPod, iPad, iPhone, mouse, keyboard, modem, cable, port, adapter, docking station, memory expansion card….and that’s just their hardware. Operating systems, productivity suites and all the great software titles that Apple have published will make an appearance too!

      Proiectul este unul de mare amploare avand in vedere ca se vor face fotografii de inalta rezolutie pentru produse care se gasesc doar in muzee si eu unul sper ca totul sa aiba succes. Un site dedicat exclusiv istoriei produselor Apple ar oferi si celor care abia acum ajung la un Mac posibilitatea de a vedea de unde a pornit totul si cum a evoluat tehnologia in peste 3 decenii.

1 COMENTARIU

  1. Recomand cu caldura aplicatia Mactracker funcționează pe iOS,MacOSX si Windows

    Este la zi cu toate toate produsele Apple

    Exista de câțiva ani buni