Apple invita utilizatorii sa testeze Mac OS X Lion 10.7.2

    Angajatii Apple incep sa invete functiile noilor iOS 5 si iCloud iar utilizatorii vor avea ocazia sa testeze Mac OS X Lion 10.7.2 inaintea lansarii oficiale facuta de catre compania din Cupertino. Apple deruleaza de cativa ani un program numit AppleSeed prin care da utilizatorilor normali posibilitatea de a testa versiuni noi ale OS X, iOS sau ale unor aplicatii inaintea lansarii lor oficiale. Apple alege singura utilizatorii care vor face parte din acest program si cand are pregatita o sesiune de testare trimite emailuri utilizatorilor in care ii invita sa acceseze site-ul companiei si sa descarce noutatile.

OS X Lion Software Update Invitation

Apple invites you to participate in a software seeding project.  Our program, Apple Software Customer Seeding, provides customers with access to pre-release software so that they may explore new features, perform early compatibility testing, and submit feedback to Apple engineers.  We have selected you, based on a referral and/or prior participation in our program, to assist us in testing an upcoming release of an OS X Lion Software Update.  You must have OS X Lion 10.7, build 11A511 or 10.7.1, build 11B26.  Please follow the directions below to complete the invitation process.

     Astazi compania din Cupertino a trimis emailuri unei parti a propriilor clienti prin care ii atentiona ca pot instala si testa noua versiune a Mac OS X Lion pe care Apple o va lansa in curand. Vorbim despr Mac OS X Lion 10.7.2 care este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac OS X de cateva saptamani bune si care se pare ca se apropie de lansarea oficiala. Aceasta versiune a Mac OS X Lion a fost special modificata pentru a functiona cu noul serviciul iCloud si va fi mai mult ca sigur lansata impreuna cu noul serviciu al companiei din Cupertino.

1 COMENTARIU