Video: Sniper: Ghost Warrior va fi portat pe platforma iOS utilizand motorul grafic Unreal 3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=108mOYUebMY[/youtube]

     City Interactive, firma producatoare a celebrului joc Sniper: Ghost Warrior a anuntat ca in viitorul apropiat va lansa o versiune pentru a iOS a propriei creatii. Jocul reprezinta un port al versiunii pentru PC/console si va fi desigur modificat pentru a permite utilizatorilor sa foloseasca ecranul si giroscopul pentru a controla actiunea din joc. Vivid Games este compania care se va ocupa de portarea Sniper: Ghost Warrior insa din pacate vom avea de asteptat pana la inceputul anului 2012 pentru a avea noua versiune disponibila in App Store si este de inteles avand in vedere dimensiuniea versiunii pentru PC/console.

Sniping is poetry in slow motion, up until you pull the trigger. The trigger for upcoming iOS game based on well known Sniper: Ghost Warrior franchise has been pulled by a two great Polish companies that teamed up to create premium quality sniping game. We’re proud and excited about this project, and we will use our best effort and knowledge to deliver very best, elite military experience on mobile market up to date.

     Partea cea mai interesanta a acestei stiri sta in faptul ca jocul va fi construit utilizand motorul grafic Unreal 3 al celor de la Epic Games deci vorbim despre un parteneriat care va aduce companiei 30% din incasarile inregistrate de Vivid Games. Versiunea pentru PC/console s-a vandut in cateva sute de mii de exemplare iar versiunea pentru iOS va fi la fel de populara daca dezvoltatorii vor gasi o metoda buna de a implementa intregul modul de control a jocului. Pana in Q1 2012 este o vreme destul de lunga si sper ca dezvoltarea jocului sa nu fie intrerupta.