Atari va produce Atari Arcade Duo pentru iPad

      Compania Atari cunoscuta la nivel global pentru jocurile sale a luat decizia de a dezvolta un accesoriu special pentru tableta iPad. In imaginea de mai sus avem produsul numit Atari Arcade – Duo care a fost descoperit in interiorul fisierelor unei aplicatii actualizate de catre Atari zilele trecute. Aplicatia contine 100 dintre cele mai populare jocuri ale dezvoltatorului iar accesoriul este special conceput pentrua permite gamerilor sa joace orice fel de jocuri de tip arcade folosind un sistem de control identic, cu cel al vechilor jocuri mecanice pentru care au fost initial dezvoltate titlurile.

Relive the fast-action excitement of all your arcade favorites, like Asteroids, Centipede, and Missile Command.

Simply connect your iPad to Atari’s Greatest Hits app for Duo, and you’re ready to share the fun with family and friends anywhere.

       Ideea este interesanta si cu siguranta va “prinde” foarte bine la americani unde jocurile mecanice au fost extrem de populare in trecut. Atari intra pe un segment de piata in care exista doar un singur accesoriu de acest gen, se numeste iCade si costa 99$. Se presupune ca Atari Arcade – Duo va fi mai ieftin decat iCade insa va oferi exact aceeasi experienta de joc dar deocamdata totul se reduce doar la un zvon lansat in urma descoperirii accesoriului.