iPad 3 cu baterie noua, mai puternica si cu un design mai subtire

      Cand Apple a lansat iPad 2 a prezentat tableta ca fiind cu 33% mai subtire decat modelul anterior insa pastrand aceeasi autonomie a bateriei. Pentru iPad 3 Apple pare a pregati ceva mai bun deoarece recent a incheiat contracte noi cu furnizori de baterii pentru tablete si se pare ca iPad 3 va avea noi baterii mai subtiri, cu autonomie mai buna. Noul design al bateriilor permite companiei Apple sa produca o tableta cu design mult mai subtire decat acum, deci practic am putea asista anul viitor la lansarea celei mai subtiri tablete din lume.

Taipei, Sept. 6, 2011 (CENS)–With the upcoming iPad 3 to feature a thinner, lighter battery module that is widely believed to be priced 20-30% higher than iPad 2’s, Simplo Technology Co. and Dynapack International Technology Corp., both Apple Inc.’s contract suppliers of iPad and Macbook battery packs, will hence secure a surefire profit drive for the near future. Institutional investors pointed out that the battery pack for iPad 3, scheduled to be massively produced in the first quarter of next year, has been redesigned to be thinner and lighter with a longer service life than iPad 2 edition’s.

      Noile baterii ale tabletei iPad vor avea o autonomie cu pana la 30% mai mare, deci practic am putea avea parte de aproape 13 ore de utilizare a tabletei, o autonomie care cu siguranta nu va fi egalata de vreun alt producator prea curand. Recenta obsesie a celor de la Apple de a produce dispozitive cat mai subtiri este benefica pentru utilizatori deoarece ofera un design nou, placut care nu impune sacrificii in ceea ce priveste functiile disponibile in sistemul de operare. Pana in primavara anului viitor mai este destul timp insa sper ca aceste informatii sa fie adevarate.