Prima Pagina Apple iPad 3 cu baterie noua, mai puternica si cu un design mai...

iPad 3 cu baterie noua, mai puternica si cu un design mai subtire

      Cand Apple a lansat iPad 2 a prezentat tableta ca fiind cu 33% mai subtire decat modelul anterior insa pastrand aceeasi autonomie a bateriei. Pentru iPad 3 Apple pare a pregati ceva mai bun deoarece recent a incheiat contracte noi cu furnizori de baterii pentru tablete si se pare ca iPad 3 va avea noi baterii mai subtiri, cu autonomie mai buna. Noul design al bateriilor permite companiei Apple sa produca o tableta cu design mult mai subtire decat acum, deci practic am putea asista anul viitor la lansarea celei mai subtiri tablete din lume.

Taipei, Sept. 6, 2011 (CENS)–With the upcoming iPad 3 to feature a thinner, lighter battery module that is widely believed to be priced 20-30% higher than iPad 2’s, Simplo Technology Co. and Dynapack International Technology Corp., both Apple Inc.’s contract suppliers of iPad and Macbook battery packs, will hence secure a surefire profit drive for the near future. Institutional investors pointed out that the battery pack for iPad 3, scheduled to be massively produced in the first quarter of next year, has been redesigned to be thinner and lighter with a longer service life than iPad 2 edition’s.

      Noile baterii ale tabletei iPad vor avea o autonomie cu pana la 30% mai mare, deci practic am putea avea parte de aproape 13 ore de utilizare a tabletei, o autonomie care cu siguranta nu va fi egalata de vreun alt producator prea curand. Recenta obsesie a celor de la Apple de a produce dispozitive cat mai subtiri este benefica pentru utilizatori deoarece ofera un design nou, placut care nu impune sacrificii in ceea ce priveste functiile disponibile in sistemul de operare. Pana in primavara anului viitor mai este destul timp insa sper ca aceste informatii sa fie adevarate.

 • Mihai

  Ai uitat sa spui ca in prezent cea mai subtire tableta e Samsung Galaxy 10.1.

 • Bogdan

  Facem reclame cumva la produsele de pe piata?

 • adycalipso

  Defapt ipad 2 este mai subtire avand 8.8 mm fata de galaxy tab care are 10.9 mm asa ca intai documenteaza-te

 • adycalipso
 • Mihai_rt

  Nici nu am terminat cu iphone 5 si a inceput nebunia cu ipad 3

 • Cosmin Razvan

  @Mihai nu stiu ce relevanta are comentariul tau :)) …. sa inteleg ca ejti fan android si nu Apple? :)) … si daca ar fi fost galaxy tab cea mai subtire in momentul de fatza … dar galaxy tab a fost lansata dupa iPad2, care in momentul lansarii, iPad 2 era cea mai subtire tableta de pe piatza …deci nu vad rostu comentariului tau :))))

 • Bogdan

  Astia nu au si ei un androdevice.ro si isi bat musca pe aici ca sa nu se pluctiseasca!

 • Mihai

  Ipad 2 are grosimea 8,8 mm.

  Galaxy 7.7 are grosimea 7,9 mm.

  Galaxy 10.1 are grosimea 8,6 mm.

  http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_7_7-4136.php

  http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_10_1-3894.php

  Deci Samsung are o serie de tablete mai subtiri decat Ipad2.

 • Mihai

  Am uitat de Galaxy 8.9 care cu cei 8,6 mm este deasemenea mai subtire decat ipadul.

  http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_8_9-3893.php

 • Mihai

  E FOARTE GRAV CA FANII APPLE FOLOSESC CIFRE MINCINOASE SCOASE DE PE SITEURI OBSCURE.

  Nu vor sa vada adevarul. Refuza realitatea…

 • Bogdan

  @Mihai frate te rog sa te duci sa-ti iei ce galaxy vrei tu dar vrei sa ne lasi si pe noi cu gunoaiele noastre de apple-uri in pace sa ne bucuram si noi ca doar deaia este comunitatea idevice.ro si sincer daca citeai articolul mai bine era vorba de ipad3 care este in proiect si nu ne intereseaza de galaxy-urile tale, asa ca fugi pe droid.ro si nu ne mai stresa te rog!

 • Cosmin Razvan

  @Mihai cand a aparut galaxy tab de 1 mm sau ce ne arati tu acolo, iPad 2 era deja iesita pe piatza … e ceva de genu zii un nr …yo zic 5 … si dupa ce zic yo 5, zici tu 4 :)) … si gata ai castigat ca ai zis numaru mai mic :)))) … are vreo importanta grosimea mai mica cu 2-3 mm la o tableta galaxy scoasa dupa iPad2? tot nu au rezolvat nimic … la momentul lansarii iPad2 era cea mai subtire tableta de pe piata … ce a iesit apoi nu se pune ca au avut dupa ce sa se ghideze :)) … asa o fi ca tine ca acu tabletele scoase de samsung sunt mai subtiri, dar crezi ca asta intereseaza pe client? grosimea produsului care difera cu 2-3 mm? sa fim seriosi :)) … poate pt femei grosimea conteaza, dar in cazul asta conteaza produsul per total :)))

 • Luca

  problema mare a lui Mihai e alta in comentariul de mai sus a scris clar ca Samsung Galaxy 10.1 era cel mai subtire,acum a gasit pe GSM Arena tab 8.9

 • dragos

  or sa faca astia terminalele mobile asa subtiri de o sa ne taiem cu ele =)))

 • Ma-tai cu tab-uri in piata.
  Glunesk si eu.

 • Belci

  WTF?!De ce naiba le fac atat de subtiri?Nu-i de ajuns ca sunt deja enervant de subtiri?Eu am iPad 2 si sincer chiar nu-mi plac ideile astea,prefer grosimea unui iPad 1,sa simt totusi ca tin ceva calumea in mana.

 • mailer

  Ipad 2 e suficient de subtire. mai bine i-ar pune o baterie mai mare decat sa-l faca mai subtire.
  cat despre galaxy tab, o sa-mi cumpar doar cand aia de la samsung o sa puna niste drivere de chipset video decente ca sa am si eu un scroll fluid pe android. pana atunci raman la ipad.

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 05.09.2011 – 11.09.2011()