Magnifier for Safari mareste fontul scrisului din paginile web vizitate

    Magnifier for Safari este un nou tweak pentru iDevice-uri care permite utilizatorilor sa mareasca fontul scrisului din paginile web vizitate. Tweak-ul este implementat in meniul care permite adaugarea de bookmark-uri deci este foarte usor de accesat iar utilizarea este la fel de simpla. Dupa ce activam modului de marire a fontului trebuie sa utilizam slider-ul din partea de jos a ferestrei de navigare pentru a mari sau micsora literele afisate in pagina. Din pacate tweak-ul nu functioneaza si cu paginile care au layout fix deci nu il incercati cu ele pentru ca nu veti obtine rezultatul dorit.

This tweak enables you to adjust font size on MobileSafari =) Once installed, there will be an “Adjust FontSize” button along with “Add Bookmark”, “Add to Home Screen” etc. You can change font size with slider bar on the bottom of screen. Note: There are some web pages that have FIXED layout. This tweak cannot change font size on those pages.

    Magnifier for Safari este disponibil pentru 0.99$ in Cydia in repo-ul BigBoss.

1 COMENTARIU

  1. Zaone,putin offtopic dar te rog ajutama 1 sec….vreau sa imi pun ios 5 b7 pe itouch 4g si cand dau restore da o eroare cu 1654 si la update cu 3002 si am itunesu pt b7…