Prima Pagina aplicatii Cat de des folosesti un iTunes Gift Card pentru a cumpara aplicatii...

Cat de des folosesti un iTunes Gift Card pentru a cumpara aplicatii din App Store?

     iTunes Gift Card-urile reprezinta singura modalitate de a cumpara aplicatii din App Store SUA daca nu esti rezident al statului american. Aplicatiile din App Store-ul din SUA sunt in general usor mai ieftine decat cele din restul App Store-urilor si pe masura ce pretul unei aplicatii creste, o data cu el creste si diferenta dintre valoarea din App Store SUA si restul App Store-urilor. Din pacate iTunes Gift Card-urile nu pot fi achizitionate decat din SUA insa daca aveti un cont pe eBay, Amazon sau orice alt site de acest gen atunci puteti achizitiona fara probleme un astfel de card.

     Pana acum nu am simtit nevoia de a utiliza un iTunes Gift card pentru a achizitiona ceva insa stiu ca exista printre voi destul care folosesc aceasta metoda pentrua  economisi cativa banuti atunci cand achizitioneaza aplicatii. Intrebarea mea pentru voi este: cat de des utilizati un iTunes Gift card pentru a cumpara aplicatii, muzica sau filme din magazinele celor de la Apple. Alternativ as dori sa stiu cat de rentabila vi se pare aceasta alternativa pentru achizitionarea aplicatiilor, banii economisiti merita efortul?

 • Oancea

  Am uitat un mic amanunt. As renunta la contul iTunes US numai in momentul in care apare si pe iTunes RO muzica, care eu o cumpar foarte des.

 • Oancea

  Eu utilizez acest sistem foarte des, cam 50$ la 1-2-3 luni depinde de cumparaturi; acum de curand ma luat chiar de 100$ intr-o luna pentru MacOS Lion.
  In general cumpar aplicatii pentru iPhone dar si cateva pentru Mac.
  Am uitat un mic amanunt. As renunta la contul iTunes US numai in momentul in care apare si pe iTunes RO muzica, care eu o cumpar foarte des.
  NU va recomand sa cumparati carduri de pe ebay, am luat teapa de 100$ cu tot cu paypal-ul lor.
  Cel mai bine cumparati cardurile de pe http://www.pcgamesupply.com/ unde in maxim 15 min de la comanda aveti codul de pe card pe mail. Nu ca pe ebay unde astepti 1-2 zile sa primesti codul si trebuie sa-i spui vanzatorului sa nu trimita la adresa falsa din SUA, ci doar pe adresa de mail.

 • wreb

  Doar muzica

 • Oancea

  Am scris mai multe in primul comentariu dar se pare ca intarzie sa apara.
  Il verifica zaone sa nu scriu prostii pe acolo.

 • Intrase in spam dintr-un motiv sau altul.

 • Mirona Constantin

  Cei care au cumparat, poate ne spun si de unde. Multumim Oancea pentru info!