Prima poza facuta utilizand camera de 8 megapixeli din iPhone 5?

     Priviti foarte bine poza de mai sus deoarece conform celor de la pocketnow ea a fost facuta utilizand camera de 8 megapixeli a noului iPhone 5. Imaginea de mai sus a fost descoperita de cei de la pocketnow care sustin ca a ea a fost intr-adevar facuta cu un iPhone 5 care ar avea o camera de 8 megapixeli cu senzor de imagine mai bun decat cel prezent in iPhone 4. Imaginea are acum rezolutia corespunzatoare unei camere de 5 megapixeli insa informatiile EXIF ale pozei releva faptul ca ea a avut rezolutia initiala de 3264×2448 pixeli corespunzatoare unei camere de 8 megapixeli disponibila in multe smartphone-uri prezente pe piata.

This (very attractive) photo claims to have been taken by an iPhone 4, but the rest of its EXIF data tells a different story: although the image has been cropped to 2235×2291 (5.12 megapixels), the original picture was a much larger 3264×2448 — or just shy of eight megapixels. What’s more, the lens was recorded as a 4.3mm f/2.4, which is closer to that of a point-and-shoot than the iPhone 4′s actual 3.85mm f/2.8. (Remember that the upcoming HTC Runnymede is said to have an aperture of f/2.2.)

     Noul senzor de imagine al camerei ar fi mai mare avand 4.3mm f/2.4 fata de 3.85mm f/2.8 cat are iPhone 4 iar asta ar putea sugera faptul ca filmarea video in format 1080p ar pdeveni o functie a noului terminal ce urmeaza sa fie lansat de catre Apple. Desigur ca vorbim despre un zvon in momentul de fata si nimic nu poate confirma ca poza este intr-adevar facuta cu un iPhone 5 dar orice este posibil.

UPDATE: Conform informatiilor EXIF ale pozei, aceasta ar fi fost facuta in cadrul campusului Apple din Cupertino.

UPDATE 2: Poza ar fi fost incarcata pe contul Flickr al unui inginer Apple, numit Anton D’Auria, inainte de a ajunge la cei de la pocketnow.