Video: CardSwitcher aduce multitasking manager-ul din WebOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UQlcM4m-n_g[/youtube]

     WebOS are foarte multe functii extrem de apreciate de utilizatori, una dintre ele fiind multitasking manager-ul care este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai bune facute pana acum pentru un sistem de operare. CardSwitcher este un nou tweak pentru iDevice-uri care aduce acel multitasking manager din WebOS in iOS iar in clipul video de mai sus avem o scurta prezentare a acestuia. Practic task switcher-ul nativ din iOS este inlocuit de un altul care afiseaza un preview pentru aplicatia deschisa in background si permite navigarea printre aplicatii exact ca si cum am naviga printre aplicatiile din Springboard.

WebOS style application switcher. Swipe between your open apps smoothly and easily! To Use: you must first choose an activation method from Settings.; choose your own activation method with Activator. No icon is added to springboard, all options are found in the settings app itself.

      CardSwitcher vine si cu un meniu dedicat in aplicatia Settings din iOS unde avem posibilitatea de a modifica metoda de activare(prin activator) si metodele de inchidere a aplicatiilor, culoarea background-ului, felul in care sunt afisate preview-urile etc. Acesta este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai interesante tweak-uri pentru afisarea aplicatiilor deschise in background iar din Cydia il puteti cumpara din repo-ul BigBoss pentru 1.99$.

7 COMENTARII

  1. Mai demult s-a lansat o intrebare pe idevice, mai exact “cat de mult suferim dupa flash ?” foarte mult atata timp cat si pe site-ul idevice.ro avem continut care nu il putem vedea din aplicatie, cu ipad sau iphone

  2. Am instalat CardSwitcher si nu mi-a placut deloc. Raman la multifl0w 🙂 mi se pare cel mai bun din categoria asta de alternative task manager.

  3. Acum este vorba chiar de postul asta cu video. Dar mai sunt si altele. Incercati sa navigati sau sa folositi aplicatia idevice si o sa vedeti cat de multe filmulete nu se vad

  4. CardSwitcher se comporta ciudat , de ex daca opresc muzica prin swipe sau din butonul rosu melodia se opreste dar aplicatia imi apare ca ruland in continuare.