Video: CardSwitcher aduce multitasking manager-ul din WebOS

7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UQlcM4m-n_g[/youtube]

     WebOS are foarte multe functii extrem de apreciate de utilizatori, una dintre ele fiind multitasking manager-ul care este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai bune facute pana acum pentru un sistem de operare. CardSwitcher este un nou tweak pentru iDevice-uri care aduce acel multitasking manager din WebOS in iOS iar in clipul video de mai sus avem o scurta prezentare a acestuia. Practic task switcher-ul nativ din iOS este inlocuit de un altul care afiseaza un preview pentru aplicatia deschisa in background si permite navigarea printre aplicatii exact ca si cum am naviga printre aplicatiile din Springboard.

WebOS style application switcher. Swipe between your open apps smoothly and easily! To Use: you must first choose an activation method from Settings.; choose your own activation method with Activator. No icon is added to springboard, all options are found in the settings app itself.

      CardSwitcher vine si cu un meniu dedicat in aplicatia Settings din iOS unde avem posibilitatea de a modifica metoda de activare(prin activator) si metodele de inchidere a aplicatiilor, culoarea background-ului, felul in care sunt afisate preview-urile etc. Acesta este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai interesante tweak-uri pentru afisarea aplicatiilor deschise in background iar din Cydia il puteti cumpara din repo-ul BigBoss pentru 1.99$.