Prima Pagina accesorii Cum iti incarci iDevice-ul on-the-go?

Cum iti incarci iDevice-ul on-the-go?

     Privind la promotia derulata de cei de la ZAGG pentru ZAGGSparq sunt tentat sa cumpar produsul pentru incarcarea on-the-go a terminalelor mele insa parca nu as vrea sa car un ghiozdan in spate doar de dragul de a avea o asemenea baterie externa constant disponibila. Produsul de mai sus poate incarca un iPhone 4 de 4 ori deci daca ai mai multe dispozitive la tine le poti incarca fara probleme cand esti plecat de acasa dar ai discomfortul de a purta dupa tine un dispozitiv mare care nu poate fi montat pe un iPhone precum o carcasa.

      Carcasele pentru terminale sunt disponibile la preturi asemanatoare dar ofera mult mai putina energie pentru incarcare asa ca Sparq-ul este alegerea logica pentru cei care vor putere multa. Eu deocamdata folosesc un acumulator extern de la easydeal.ro insa din pacate nu este capabil decat sa incarce un iPhone 4 pana la 70% din capacitate. Acestea fiind spuse, voi ce solutii de incarcare a terminalelor utilizati atunci cand sunteti plecati de acasa?

 • LeonFR

  Cel de masina

 • ciuci

  Asta cred ca este cel mai bun acumulator portabil https://www.fungadgets.ro/bbs-universal-charger.html

 • Deleteplz

  Vazusem prin Auchan acum o sapt parca, un incarcator solar cu porturi USB, parea interesant, dar cautam cateva pareri despre el.
  Eu am momentan incarcator pt masina, de la Kensingtone, insa…se incarca FOARTE greu, in juma de ora cat mergeam cu masina, cred ca abia 5% incat sa se aprinda telefonul.
  Imi poate recomanda cineva altceva?

 • Adytzu
 • eu am luat zaggul asta. sa vedem cum se comporta. nu am vazut ceva mai interesant pana acum. alea solare mi se pare limitate.
  apcul ala e vechi rau. la zagg m-a convins modul de incarcare optimizata. baterii sunt multe dar daca nu da curent pe sinusoidala care trebuie in timp fute acumulatorul iphoneului.

 • Cristi

  Eu am gasit Zagg-ul aici : http://www.iphone-store.ro/196-zagg-universal-usb-charger.html. Mi-a venit acum 3 zile, sunt extrem de multumit de el. Dupa cum spune si manzu, am cautat un dispozitiv care sa ofere incarcare optimizata pentru ca am mai distrus o baterie de iphone cu o husa cu incarcare. Chiar incarca bateria de la iPhone 4 de 4 ori, apoi mai ramane ceva curent insa nu mai poate sa incarce si a 5-a oara complet.

 • andrei

  Salut ce parere aveti de acumulatorul extern momax turbo power de 16800 mh,e ok pt un iphone 5?CIneva spunea mai sus de acumulatori optimizati,ce spuneti de acesta?