SIManager 2.8 update disponibil, transfera contactele din iPhone pe o cartela SIM

     SIManager este un tweak disponibil de aproape 2 ani in Cydia care permite utilizatorilor de terminale iPhone sa transfere contactele din agenda dispozitivului direct pe cartela SIM. Tweak-ul a fost actualizat de destule ori de-a lungul timpului insa abia update-ul lansat aseara aduce in sfarsit compatibilitate completa cu iPhone 4 si ultimele versiuni ale iOS. Dezvoltatorii tweak-ului listeaza in changelog doar compatibilitatea cu iPhone 4 deci acum puteti instala SIManager si il puteti folosi fara probleme pentru a va copia contactele in cartela SIM.

     SIManager nu este compatibil deocamdata cu iOS 5 avand in vedere ca sistemul de operare este disponibil doar in versiune beta insa dupa lansarea finala vom avea sigur o versiune compatibila. SIManager este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss.

UPDATE: Se pare ca unii utilizatori au probleme in a folosi noua versiune a aplicatiei asa ca instalati-o doar pe riscul vostru.

14 COMENTARII

  1. Eu il folosesc pe iphone 4 de cateva luni. Cum adia abia acum e compatibil cu ip 4? Mergeau si inca mai merg toate functiile. Nu are si nici inainte nu avea vre-un bug.

  2. Mie nu imi functioneaza pe Iphone 4 . nici versiunea precedenta nu imi functiona .
    Se incarca la nesfarsit . Ce as putea sa ii fac ?

  3. Stai linistit, ei merg pe ideaa salvarii contactelor pe net si sincer sa fiu e mai ok asa. Cartelele sunt depasite oricum, in curand nu va mai fi nevoie de ele.

  4. Eu folosesc google contact sync. Daca ai un cont de gmail ti le salvezi acolo si apoi le poti transfera pe alt telefon f usor din gmail

  5. zaone chestia cu salvarea contactelor pe cartela ne ajuta cand telefonul moare sa introducem cartela in alt telefonul prietenului , iubitei ; amantei :p si boom avem contactele de o urgenta ceva e foarte folositoare , insa na apple face cum vrea si noi cum vor ei

  6. Mie nu imi merge pe 4s soft 5.1.1 cartela mea este GOALA si vreau sa trec contactele din tel pe cartela si cand ii dau sa copy to sim zice ca SIM IS FULL dar ea ea goala… si am 170 contacte pe tel si vreau sa le bag pe cartela.. ma poate ajuta cineva?