iPhone 5 produs in 150.000 de exemplare zilnic de catre Foxconn

14

     Apple isi pregateste angajatii pentru lansarea iOS 5 si iCloud, operatorii de telefonie mobila fac acelasi lucru dar testeaza si versiunea finala a iOS 5 iar in China Foxconn a inceput deja sa produca terminalele iPhone 5 ce urmeaza sa fie lansate in urmatoarele saptamani pe piata. Pentru ca indeajuns de multe terminale iPhone 5 sa fie disponibile in ziua lansarii, Foxconn produce in momentul de fata aproximativ 150.000 de terminale iPhone 5 zilnic si este secondata de Pegatron care produce doar aproximativ 10.000 de unitati in fiecare zi.

Suppliers in the iPhone 5 supply chain in Taiwan have geared up production recently with volume shipments of the new Apple smartphones to begin soon. Production of iPhone 5s at OEM maker Foxconn Electronics has reportedly reached 150,000 units per day, according to industry sources.

      Apple asteapta luna aceasta in jur de 5 – 6 milioane de terminale iPhone 5 de la parternerii sai din China insa luna viitoare vorbim despre o cifra de unitati de aproape 4 ori mai mare, semn ca Apple se asteapta sa aiba parte de cerere extrem de mare in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna. iPhone 5 ar putea fi lansat anul acesta la cativa operatori de telefonie care in prezent nu comercializeaza terminale iPhone iar cresterea in vanzari ar putea fi considerabila pentru compania din Cupertino. Indiferent cate unitati produce zilnic fiecare fabrica, eu unul sper ca dispozitivele sa nu aiba probleme cu ecranul sau alte componente externe sau interne.