iPhone 5 produs in 150.000 de exemplare zilnic de catre Foxconn

     Apple isi pregateste angajatii pentru lansarea iOS 5 si iCloud, operatorii de telefonie mobila fac acelasi lucru dar testeaza si versiunea finala a iOS 5 iar in China Foxconn a inceput deja sa produca terminalele iPhone 5 ce urmeaza sa fie lansate in urmatoarele saptamani pe piata. Pentru ca indeajuns de multe terminale iPhone 5 sa fie disponibile in ziua lansarii, Foxconn produce in momentul de fata aproximativ 150.000 de terminale iPhone 5 zilnic si este secondata de Pegatron care produce doar aproximativ 10.000 de unitati in fiecare zi.

Suppliers in the iPhone 5 supply chain in Taiwan have geared up production recently with volume shipments of the new Apple smartphones to begin soon. Production of iPhone 5s at OEM maker Foxconn Electronics has reportedly reached 150,000 units per day, according to industry sources.

      Apple asteapta luna aceasta in jur de 5 – 6 milioane de terminale iPhone 5 de la parternerii sai din China insa luna viitoare vorbim despre o cifra de unitati de aproape 4 ori mai mare, semn ca Apple se asteapta sa aiba parte de cerere extrem de mare in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna. iPhone 5 ar putea fi lansat anul acesta la cativa operatori de telefonie care in prezent nu comercializeaza terminale iPhone iar cresterea in vanzari ar putea fi considerabila pentru compania din Cupertino. Indiferent cate unitati produce zilnic fiecare fabrica, eu unul sper ca dispozitivele sa nu aiba probleme cu ecranul sau alte componente externe sau interne.

14 COMENTARII

  1. Nu stiu cati dintre cititori au tinut in mana un iPod touch 4. Noul iPhone 5 va avea aceeasi grosime (0,28 inch 7,2mm) si un display de 3,7 inch (fata de 3,5 inch la iPod). De aici si modificarea butonului home cu forma semiovala (pentru a mari diagonala device-ului). Daca mai adaugam si camera de 8 mpx si noul procesor cred ca va fi cel mai subtire smartphone produs pana acum.

  2. Nu imi convine ca nu stiu sursa articolelor, nici nu mai stiu ce sa cred din ce citesc. Nu vreau sa par rau 🙂 dar prea multe zvonuri si nimic oficial.

  3. @mau nu este sigur ca se va numi iphone, poate va fi asa de subtire ca va fi iThin 🙂 sau asa de destept ca va fi iSmart :), nu se stie…….. acum ca Steve numai este CEO-ul poate ca noului CEO nu ii place iPhone si il va renumi….

  4. @zaone de ce nu pui la sfarsitul articolului ” Sursa: Digitimes (cu link). ”
    Ca sa nu incercam fiecare link.

    Asa cum este si pe Engadget.
    Sa nu ma intelegi gresit, si sa crezi ca o spun din rautate, dar ajuta utilizatorii care vor sa stie si sursa (asa fiecare isi face o parere, daca este de incredre sau nu).

  5. Eu stiu unde este sursa…
    Dar vad ca multi cred ca tu nu pui deloc sursa.
    (pe safari mac nu arata link-ul in stanga jos ca la chrome, dar imi dau seama pe care este )