Prima Pagina aplicatii Gameloft va lansa o noua versiune a jocului Gangstar

Gameloft va lansa o noua versiune a jocului Gangstar

     Astazi pe contul de pe Twitter al companiei Gameloft a fost publicata imaginea de mai sus care anunta lansarea unei noi versiuni a jocului Gangstar. Pentru cei care nu stiu, Gangstar este o copie nu prea fidela a jocului G.T.A. insa pentru platforma iOS. Cei de la Gameloft au lansat pana acum destule jocuri pentru iOS care au fost inspirate din jocuri pentru PC/console iar Ganstar intra in aceasta categorie fiind inspirat din celebra serie de jocuri Grand Theft Auto dezvoltata de RockStar Games. Desi compania americana a portat G.T.A. in App Store, cei de la Gameloft au continuat sa vanda Gangstar fara probleme si acum se pare ca pregatesc o noua versiune a jocului.

      Din imaginea de mai sus aflam ca actiunea se va desfasura probabil in Brazilia, o tara in care gastile si traficantii de droguri conduc orase precum Rio de Janeiro sau Sao Paolo. Deocamdata doar poza a fost prezentata de cei de la Gameloft insa in viitorul apropiat vom afla cu siguranta mai multe despre noua versiune a Gangstar.

 • Soulyd

  oricum va fi super, asteptam sa vedem ce noutati vor aparea in aceasta ( poate va fi lansat doar dupa aparitia iPhone 5 si probabil va avea niste functii in plus si grafica mai buna in fata de gangstar MV )

 • consol3

  am un prieten care o testeaza la gameloft si a zis ca e super ok jocul:D

 • @consol3: Poate ne face si cateva screenshot-uri cu el, ori poate un video.

 • consol3

  O sa il intreb.

 • Soulyd

  nu cred ca are voie sa faca asa ceva ( daca este adevarat ). am si eu un prieten programator si mi-a spus ca ei in general nu au voie sa deie afara informatii in legatura ce fac ( cand lucreaza la ceva serios precum un joc ca gangstar sau gta…. )

 • Pingback: Video: Gangstar Rio trailer publicat de Gameloft()