MyWakeUpTunes aduce un nou mod de a te trezi dimineata

    MyWakeUpTunes este o noua aplicatie lansata in aceasta saptamana in App Store care permite posesorilor de iDevice-uri sa controleze modul in care sunt treziti dimineata de melodia aleasa pentru alarma setata de ei. MyWakeUpTunes nu este doar o noua aplicatie care permite utilizarea melodiilor din libraria aplicatiei iPod ci este o aplicatie care ne permite sa setam ce parte din melodie este rulata atunci cand alarma este activata. MyWakeUpTunes este echipata cu un sistem ingenios care ne permite sa selectam partile melodiei care dorim sa ruleze cand este activata alarma dar partea interesanta este ca putem controla “aproape perfect” fade-ul dintre partile melodiei/melodiilor selectate de catre noi.

The perfect transition from sleeping to waking up has finally arrived.
MyWakeUpTunes lets you wake up to songs in your music library in a whole new way. It lets you control the fade in sequence to perfection, ensuring you have a great wake up experience. Once up, you can check the weather and update your status on your favorite social networks.

     MyWakeUpTunes este disponibila in App Store doar pentru iPhone la pretul de 0.79€.

Pretul initial:
Numele:
MyWakeUpTunes 1.0

0.79

s





Developer: Stavros Katsoulis
Categoria: Music


Descriere: The perfect transition from sleeping to waking up has finally arrived.
MyWakeUpTunes lets you wake up to songs in your music library in a whole new way. It lets you control the fade in sequence to perfect…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.6 Mb