Video: YouSpin360 face poze panoramice pentru orice

[vimeo]http://www.vimeo.com/24655806[/vimeo]

     YouSpin360 este o aplicatie pentru iDevice-uri care ne permite sa facem slideshow-uri panoramice in orice moment utilizand un simplu terminal iPhone. Aplicatia utilizeaza camera dispozitivului, un algoritm special si interactiunea utilizatorului pentru a incropi imagini panoramice cu orice dorim noi. Daca vizionati clipul video de mai sus veti observa cat de usor puteti face o prezentare 3D a unui produs, a unei masini sau o prezentare panoramica a unei locatii vizitate recent de catre voi. Desi aplicatia in sine este mai mult decat interesanta, utilizatorul trebuie sa isi schimbe pozitia in timp ce face poze, deci nu vorbim despre un sistem automat de inregistrare a pozelor. Daca gresiti unghiul de inregistrare a pozei este foarte posibil ca rezultatul final sa fie nu chiar atat de aproape de realitate.

     Daca ati inregistrat un slideshow panoramic atunci probabil doriti sa il impartasiti prietenilor vostri iar aici intervine sistemul 3Dme care permite incarcarea imaginilor panoramice si afisarea acestora oriunde pe web. Pentru Facebook exista aplicatia 3Dme care afiseaza imaginile voastre iar pentru restul website-urilor puteti utiliza sistemul embed pentru a publica orice materiale incarcate pe site-ul dezvoltatorilor aplicatiei. YouSpin360 este una dintre cele mai populare aplicatii de acest gen din App Store si reprezinta o metoda buna de a prezenta orice produs.

     Aplicatia este disponibila in 2 versiuni, una gratuita si una care costa 1.59€ dar ambele sunt disponibile doar pentru iPhone.

Pretul initial:
Numele:
YouSpin360 Lite

Gratuit

s





Developer: 3sixty
Categoria: Photography


Descriere: YouSpin360 lets you create 3D animation like a pro! See yourself, a friend, your car…whatever you want, from all sides. Its easy to use, lets you share your 360 degree views with others, and even lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.4 Mb