Prima Pagina Apple iPhone 4 genereaza vanzari importante pentru Apple inaintea lansarii iPhone 5

iPhone 4 genereaza vanzari importante pentru Apple inaintea lansarii iPhone 5

     Acum cateva saptamani va spuneam ca terminalul iPhone 4 al companiei Apple inregisreaza vanzari foarte bune desi lansarea iPhone 5 este iminenta. Acest trend se pastreaza chiar si in saptamanile dinaintea conferintei de prezentare a iPhone 5 iar cei de la AllThingsDigital sustin ca Apple va vinde 19 milioane de terminale iPhone in acest ultim trimestru fiscal al anului 2011, cu doar 1 milion mai putine decat in cel precedent. iPhone 4 este mai vechi de 1 an de zile insa deocamdata este foarte cautat in randul consumatorilor si ar putea mentine Apple pe primul loc in topul vanzatorilor de smartphone-uri.

The biggest surprise we are picking up is unexpected strength in Apple’s iPhone business. The reason why this is remarkable is demand for iPhone 4 remains fairly robust despite it being well known that there will be an upcoming iPhone 5 refresh. We had modeled a sizeable quarter-to-quarter decline to reflect a pause and inventory drawdown ahead of a refresh and we now think this is conservative.

     Practic informatiile celor de la Verizon confirma din nou ca iPhone 4 inca este atractiv pentru consumatori si este fara indoiala cel mai popula telefon facut de catre compania din Cupertino. Din pacate aceasta popularitate este in scadere avand in vedere ca o suita intreaga de terminale Android este disponibila pe piata la preturi atractive si in configuratii hardware interesante. Fara un iPhone 5 puternic Apple va pierde foarte mult din ce a construit pana acum deoarece multi utilizatori asteapta schimbari majore in hardware-ul terminalului iPhone deoarece in software stim deja ce vom primi.

  • Mihai_rt

    Lasand problemele avute cu semnalul si butonul home este telefonul perfect

  • barcaboy

    Da chiar e aproape perfect bun telu camera buna, display bun ,procesor bun designu reusit, io zic defecte nu e antena neaparat ca nu se i-a semnalul instantaneu io zic ca problema e ios care va fi rezolvata acuma cu ios 5 e prea plictisitor prea inchis cine stie poate asa o sa il tina mereu oricum cu antena se rezolva(aproape oricine are husa la iphone 4 de la sticla dupa spate )

  • djcata

    problema care o vad eu la iphone 4 e ca e destul de frumos ca design dar in general ca sa nu ai probleme cu el ai vrea sa ii iei o carcasa care in general ii mai sterge din frumusetea designului , sau folii de protectie pt ecran …… deci nu e o solutie sa ai un tel cu design urat si sa ii poti pune o carcasa super care te si individualizeaza intr-un fel ??