iPhone 5 ar putea stabili noi recorduri de vanzari pentru Apple

     Anul trecut prezentarea terminalului iPhone 4 de catre publicatia Gizmodo a generat un interes fara precedent pentru un dispozitiv lansat de catre compania Apple. Anul trecut compania din Cupertino a avut foarte mari probleme in a face fata cererii inregistrate de iPhone 4 insa iPhone 5 ar putea da totul uitarii anul acesta. Compania de analiza a pietei denumita RBC Capital Markets a derulat un studiu pe aproximativ 2200 de americani pentru a descoperi cati dintre ei asteapta iPhone 5 si intentioneaza sa isi achizitioneze noul dispozitiv al companiei Apple.

      Informatiile oferite de acest studiu prezinta consumatori care asteapta cu nerabdare lansarea iPhone 5, mai exact 31% dintre respondenti au declarat ca sunt interesat sa achizitioneze un astfel de terminal si 66% dintre cei care detin un iPhone vor face upgrade la noul dispozitiv de indata ce va fi lansat. Cifrele unui studiu rareori prezinta realitatea insa anul acesta Apple a amanat lansarea noului dispozitiv si foarte multi utilizatori asteapta cu nerabdare sa vada ce a pregatit compania din Cupertino pentru ei in aceasta toamna.

      Nu ar fi exclus ca o parte dintre posesorii de terminale iPhone sa treaca la Android daca iPhone 5 va fi mult sub asteptari insa deocamdata majoritatea sunt interesati sa achizitioneze noul dispozitiv.