Gameloft ofera astazi un joc gratuit pentru o perioada limitata de timp

     Astazi Gameloft deruleaza o mica promotie prin care va oferi un joc gratuit pentru o perioada limitata de timp. Jocul este desigur pentru platforma iOS si cei de la Gameloft au oferit un mic teaser prin intermediul paginii lor de pe Facebook iar dupa screenshot-urile publicate de ei pare a fi vorba despre un joc din seria Asphalt. Compania va anunta in cursul zilei de astazi despre ce joc va fi vorba si daca va fi disponibil gratuit atat pentru iPhone cat si pentru iPad iar recomandarea mea este sa il descarcati cat este gratuit pentru ca nu se stie cand va mai fi disponibil intr-o asemenea promotie.

     Aceasta nu este prima campanie de acest gen derulata de catre Gameloft, compania oferind jocuri gratuite in cadrul unor promotii derulate in iarna anului trecut deci probabil vom avea parte si de alte surprize asemanatoare in viitorul apropiat.

     Daca doriti sa fiti anuntati atunci cand jocul va fi disponibil gratuit atunci va recomand sa mai vizitati iDevice.ro in cursul zilei de astazi si a zilelor de maine sau sa instalati aplicatia iDevice.ro care prin intermediul notificarilor Push va ajuta sa fiti mereu “la curent”cu toate noutatile de pe site, implicit si jocurile oferite gratuit de Gameloft.