Prima Pagina Apple Chronic Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 5!

Chronic Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 5!

      Chronic Dev Team este una dintre echipele care fac solutii de jailbreak pentru iOS-ul celor de la Apple si se pare ca iOS 5 este in momentul de fata o prioritate pentru ei. Echipa care ne-a adus greenpois0n lucreaza activ in momentul de fata pentru descoperirea unor vulnerabilitati in noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Zilele urmatoare are loc MyGreatFest, o conferinta dedicata exclusiv jailbreaking-ului, iar acolo p0sixninja, unul dintre cei mai populari membri ai Chronic Dev Team, va vorbi despre procesul din spatele dezvoltarii unei solutii de jailbreak dar si despre planurile echipei in legatura cu iOS 5.

      Nu vom vedea nici un untethered jailbreak pentru iOS 5 inaintea lansarii versiunii finale a sistemului de operare dar Chronic Dev Team lucreaza la dezvoltarea unei asemenea solutii. Din pacate ei nu vorbesc despre vreo solutie pentru chip-ul A5 al iPad 2 si al iPhone 5 deci deocamdata stim ca am putea avea untethered jailbreak pentru vechile dispozitive dar nimic mai mult. Chronic Dev Team a “salvat situatia” in trecut cand a lansat o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 desi Dev Team nu a putut face acelasi lucru.

       Pentru iOS 5 probabil vom avea o solutie de untethered jailbreak de la Chronic Dev Team deoarece iPhone Dev Team pare a fi sleita de puteri desi multa lume asteapta de la ei o solutie de unlock de aproape un an si jumatate.

 • sorin

  dupa ce iasa ios5 o sa avem unlock pe ios4???? ar fi o mega treaba:)

 • Costi

  era vorba de jailbreak nu de unlock,sunt 2 chestii diferite

 • cris

  Am ipad 2 3g 4.3.5.? Sunt distrus 🙂
  Ce zici zaone, va fi oare unteetherd jailbreak pe ios 5 pe ipad 2 3g. de ce e oare asa complicat cu ipad-ul 2 3g?

 • Va fi, eu m-as multumi si cu tethered.

 • cris

  si eu! evident… daca apare unteetherd fac chef 🙂

 • daddy

  unlock,baieti eu zic ca nu va mai fi pt k acuma fiecare tara are cate un operator are are in oferta iphone,numai e a pe vremea batranului 2g si 3g,cand aveai ca opt d cumparare doar din cateva tari.si va dati seama k nu mai vor nici ei sa lucreze 2-3 luni chiar mai mult decat atat si dupa o saptamana d la iesire apple sa le blocheze exploitul,e nasol da,jailbreack va exista pt k se invart prea multi bani k sa moara;),dar unlock cam slabe sanse,asa k va sfatuiesc vindetile p cele k gevey s luati un pretz ink bun p ele ca dupa in caz d cv ramaneti k o caramida scumpa,eu asa am facut:),bft si sanatate la toti

 • claudiu91

  vai de capul lor…

 • Razvan

  @zaone “Nu vom vedea nici un untethered jailbreak pentru iOS 5” ai o greseala . Corecteaza “nici un ” in “niciun”.

 • Oh yeah, noul DOM? Sa fim seriosi.

 • Razvan

  Acum ca vrem sau nu asta e. Daca stai sa analizezi poate au ceva dreptate , dar deocamdata asa este corect. Si nu e chiar nou..are ceva timp de cand a bagat chestia asta

 • Pingback: iOS 5 - solutii de jailbreak, solutii de unlock()

 • icetkk

  e “DOOM” si e o porcarie
  daca e “niciunul” si “niciuna” de ce nu e si “nicialtul” si “nicialta”? Nu are NICI O logica!!! Niste cretini malformati, cu aere de flatulenta pubelica, inapti si incopetenti cu scuipat de le curge din gura de prosti sunt toti cei care au propus/aprobat/au avut orice legatura cu ineptia asta grotesca, denumita fraudulos “DOOM”. Asta nu mai e Dictionarul Ortografic Ortoepic si Morfologic (D.O.O.M.), ci DOOM pur si simplu, as in Limba Romana is doomed! A aparut in ultimii ani un curent de indobitocire in masa, fantastic de contagios si cu o crestere exponentiala ceva de speriat, multi “slabi” aderand la noul curent, inclusiv cei care ar fi trebuit sa “protejeze” limba.
  Poate daca ar mai trai Pruteanu, nu ar sta lucrurile asa, macar din punctul asta de vedere. Am privatizat toata tara pentru ca mai apoi s-o vindem la pret derizoriu bogatilor mapamondului, nu mai avem nimic, suntem in curu’ gol. Mai aveam, pana nu demult, “libertatea”, sufletul si limba. Limba ne-o batjocorim, sufletul ni-l frangem pentru promisiuni de porci zburatori, galeti si 2 kg de zahar. In cazul asta, ne ingradim singuri. Suntem vai si amar.

 • sorin

  “costi”stiu despre ce era vorba ..si cand eu faceam jailbreak tu nici nu stiai ce ii aia iphone