Chronic Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 5!

      Chronic Dev Team este una dintre echipele care fac solutii de jailbreak pentru iOS-ul celor de la Apple si se pare ca iOS 5 este in momentul de fata o prioritate pentru ei. Echipa care ne-a adus greenpois0n lucreaza activ in momentul de fata pentru descoperirea unor vulnerabilitati in noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Zilele urmatoare are loc MyGreatFest, o conferinta dedicata exclusiv jailbreaking-ului, iar acolo p0sixninja, unul dintre cei mai populari membri ai Chronic Dev Team, va vorbi despre procesul din spatele dezvoltarii unei solutii de jailbreak dar si despre planurile echipei in legatura cu iOS 5.

      Nu vom vedea nici un untethered jailbreak pentru iOS 5 inaintea lansarii versiunii finale a sistemului de operare dar Chronic Dev Team lucreaza la dezvoltarea unei asemenea solutii. Din pacate ei nu vorbesc despre vreo solutie pentru chip-ul A5 al iPad 2 si al iPhone 5 deci deocamdata stim ca am putea avea untethered jailbreak pentru vechile dispozitive dar nimic mai mult. Chronic Dev Team a “salvat situatia” in trecut cand a lansat o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 desi Dev Team nu a putut face acelasi lucru.

       Pentru iOS 5 probabil vom avea o solutie de untethered jailbreak de la Chronic Dev Team deoarece iPhone Dev Team pare a fi sleita de puteri desi multa lume asteapta de la ei o solutie de unlock de aproape un an si jumatate.