Apple da Samsung in judecata in Marea Britanie, Samsung ataca decizia unei instante germane

     La suita de procese dintre Apple si Samsung adaugam inca unul introdus de catre compania din Cupertino luni la o instanta din Marea Britanie. Procesul a fost introdus ca raspuns a celor de la Apple in fata procesului intentat de Samsung in luna iunie si desigur ca asiaticii sunt acuzati de incalcarea unor brevete de inventie ale Apple in construirea propriilor terminale. Acest nou proces nu face altceva decat sa ingroase comisioanele avocatilor celor 2 companii deoarece fiecare proces in parte are termene foarte lungi si batalia legala dintre cele 2 companii se va intinde mai mult ca sigur pe durata catorva ani.

Apple has sued Samsung in the UK courts, further expanding the myriad countries in which it has taken legal action against the Korean manufacturer over its Android products. The suit was filed on Monday, Samsung told ZDNet UK, explaining that it was a countersuit against action Samsung filed with the High Court in June. Details of both suits remain sketchy, as the patents in question have not been identified in these cases. Apple’s UK action against Samsung takes to at least 20 the total number of patent suits between the two companies that are currently underway. Apple says Samsung’s Android smartphones and tablets infringe on Apple patents, while Samsung says Apple’s products, such as the iPhone, infringe on Samsung’s patents.

     Lasand la o parte procesul din Marea Britanie, revenim la decizia unei curti din Dusseldorf care interzice vanzarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 numai in Germania. Samsung a contestat decizia curtii la o instanta superioara care va analiza contestatia si va decide daca o va admite sau nu. Daca in schimb contestatia celor de la Samsung va fi respinsa atunci vanzarea tabletelor Samsung Galaxy Tab 10.1 ar putea fi blocata definitiv in Germania, compania asiatica ramanand fara vreo posibilitatea de a isi repune produsul in vanzare.

      Aducem in discutie si victoria inregistrata de Apple in Marea Britanie pentru titlul de cel mai subtire smartphone si observam ca Apple bate Samsung pe toate fronturile, insa ramane de vazut cat va mai tine norocul companiei din Cupertino.