Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 5 coduri gratuite pentru JiGSAW Puzzle 99

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fmP4Bqv_-J0[/youtube]

     JiGSAW Puzzle 99 este un foarte interesant puzzle game disponibil in App Store de ceva vreme care cu siguranta va va tine ocupati in momentele plictisitoare si nu numai. Jocul vine cu 99 de puzzle-uri din diverse categorii insa zilnic libraria foto a aplicatiei este actualizata cu poze noi de pe DeviantArt dar si cu poza zilei publicata de NASA. Partea interesanta este ca aplicatia ne permite sa facem un puzzle dintr-o poza deja existenta sau sa facem o poza si sa o transformam intr-un puzzle. Dupa inregistrarea pozei, o selectam din aplicatia Photos iar JiGSAW Puzzle 99 o transforma automat intr-un puzzle pe care trebuie sa il rezolvam.

     Iata principalele caracteristici ale aplicatiei :

  • Two Player Mood to play with your friends.
  • Unlimited puzzle playing capability using online features (Flickr Search, DeviantART Feed and NASA Picture of the Day)
  • Ability to Save the online images within game to play in future
  • Shake Device multiple times to get the best view of each piece which are over each other (Don’t Worry! Fixed or Joined Pieces will not move)

     Pentru a participa la concurs trebuie sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul va lua sfarsit diseara la ora 22:00.

UPDATE: Iata castigatorii: asandei vlad, Alin_Agosav jangabiStupu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PB_ZM6GHaGE[/youtube]

102 COMENTARII