Gameloft Romania a dezvoltat cateva dintre cele mai populare jocuri din App Store

    Gameloft este unul dintre cei mai mari si mai populari producatori de jocuri pentru platforma iOS iar compania franceza are in Romania 2 sedii pline cu dezvoltatori care lucreaza zilnic la proiecte ce se materializeaza in unele dintre cele mai populare jocuri din App Store. Putine companii prezinta informatii despre locatiile in care se dezvolta propriile jocuri, Gameloft nu este una dintre ele insa am reusit sa aflu ca in sediile Gameloft din Romania dezvoltatorii nostri au lucrat la dezvoltarea catorva dintre cele mai importante titluri din App Store.

    Seria Assassin’s Creed, TV Show King, Asphalt 4, Ferrari GT Evolution, Terminator: Salvation, seria N.O.V.A., Shrek Karting, Asphalt 5, Splinter Cell 5 Conviction, Brothers in Arms 2, Starfront Collision, N.O.V.A. 2, Backstab, Fast Five – acestea sunt toate jocurile pentru iOS dezvoltate in Romania de catre dezvoltatori romani pentru compania Gameloft. Sunt sigur ca o buna parte dintre ele le cunoasteti, probabil unele dintre ele le-ati si cumparat si poate pe toate le-ati jucat macar o data pe iDevice-ul vostru. Multe dintre jocurile mentionate mai sus au avut parte de vanzari foarte bune si au fost foarte populare insa desigur ca in momentul de fata se lucreaza la altele la fel de populare.

    Eu unul tin sa ii felicit pe toti romanii care au muncit la dezvoltarea acestor titluri si sper ca pe viitor sa produca altele cel putin la fel de bune pentru posesorii de iDevice-uri.