File Vault pentru Mac OS X Lion cauzeaza probleme in randul posesorilor de MacBook-uri

      File Vault aduce in Mac OS X Lion posibilitatea de a cripta datele de pe intregul HDD astfel ca nici o alta persoana nu le poate accesa fara parola voastra. Functia este extrem de utila pentru cei care tin date importante pe HDD insa din pacate unii posesori de MacBook-uri experimenteaza probleme destul de serioase cu noua functie. Se pare ca dupa activarea functiei de criptare a datelor, MacBook-urile se restarteaza fortand utilizatorii sa se logheze de 2 ori dupa repornirea dispozitivului.

MacBook users are reporting that they are experiencing an issue after installing full disk encryption using File Vault. The problem manifests itself by automatically restarting the MacBook after it is turned on and restarted once already forcing the user to login twice before actually reaching their desk top.

      Problema nu afecteaza un numar foarte mare de utilizatori insa cei care o experimenteaza nu au gasit vreo rezolvare pentru ea si daca va aflati printre ei ar trebui sa va ganditi serios la gasirea unei alternative pentru aceasta functie. Apple nu a recunoscut ca ar exista vreo problema si probabil nici nu o va face pana nu va gasi o rezolvare deci practic trebuie sa va descurcati singuri si sa inlocuiti File Vault cu alt program capabil sa cripteze datele hard disk-ului vostru.