Prima Pagina Apple Video: iPad 2 cu iOS 5 vs Windows 8 pe o tableta...

Video: iPad 2 cu iOS 5 vs Windows 8 pe o tableta Microsoft

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ntSdfGzF60M[/youtube]

    Windows 8 pentru tablete este deocamdata in faza de dezvoltare dar un developer s-a gandit sa faca o comparatie intre sistemul de operare a celor de la Microsoft si iOS 5-ul celor de la Apple. Desigur ca iPad 2 a fost aleasa pentru a testa iOS iar pentru Windows 8 a fost aleasa una dintre tabletele cu care Microsoft si-a prezentat sistemul de operare. Pot sa spun ca Windows 8 pare interesant insa din pacate el va fi disponibil pe piata peste abia un an de zile, timp in care Apple va scoate iPad 3 si iOS 6 deci extrem de multe se pot schimba.

     Tabletele pentru Windows 8 au o sansa foarte buna de a rivaliza cu tableta iPad a celor de la Apple, totul depinde doar de Microsoft si de dezvoltatori.

 • Vlad

  Foarte interesant ce au facut cei de la Microsoft cu tableta, ar mai trebui sa-si dezvolte appstore-ul considerabil, oricum si asa este tentanta tableta :P.

 • Claudiu

  tipul ala e cam retard

 • Boboc

  Eu sunt de parere ca OS-ul conteaza prea putin.si WebOS arata foarte misto dar lipsa aplicatiilor conteaza in mod special.
  Daca Microsoft va atrage developeri rapid si AppStore-ul se va umple de titluri cunoscute si folositoare are toate sansele sa ia fata Android-ului.

 • unu

  vor fi developeri de aceea au lansat developer preview pe gratis. Microsoft a anuntat ca deja a descarcat de peste 500.000 de oameni in primele 24 de ore

 • Aurelius

  As cumpara fara discutii o tqbleta cu windows 8 daca promite o autonomie de 10 ore. Os-ul imi super-convine si ceva conectivitate usb e foarte tentanta.