Prima Pagina accesorii Apple ar putea scoate din vanzare carcasele Bumper

Apple ar putea scoate din vanzare carcasele Bumper

    Bumper-ul este probabil cel mai controversat accesoriu lansat vreodata de Apple deoarece singurul sau rol a fost de a stopa pierderea semnalului in timpul utilizarii terminalelor iPhone. Bumper-ul este in esenta un fel de carcasa care acopera doar marginile terminalului, este facuta dintr-un cauciuc dur si costa 30$/€ in magazinele companiei Apple. Da, ati citit bine, acela este pretul iar in Romania el ajunge chiar si pana la 150 – 200 RON desi vorbim despre o carcasa pe care Apple o produce pentru doar 2 – 3 $.

    Compania din Cupertino pare hotarata sa scoata din vanzare vechile carcase Bumper si asta nu doar pentru ca iPhone 5 ar putea avea un design nou. In momentul de fata se vand terminale iPhone 4 care pot pierde semnal daca partea din stanga jos este acoperita deci retragerea carcaselor Bumper de pe piata poate nu ar fi o idee chiar atat de buna. Chiar si asa, cei de la 9to5mac sustin ca sursele lor din interiorul Apple spun ca aceste carcase vor deveni istorie in curand deci daca aveti de gand sa cumparati o carcasa Bumper ar fi bine sa va grabiti.

 • Toma

  Din cauza bumperului mi s-a zgariat partea metalica a iphoneului :-j (pare ciudat dar este ceva negru pe el ce nu se mai curata).

 • Albert

  Si mie mi s-a zgariat partea metalica de la Bumper. Intra praf, nisip sau alte chestii si se freaca. E o husa utila care protejeaza telefonul, dar la un pret mult prea mare.

 • Setu

  Toate ip4 care au bumper vor sfarsi prin a avea partea metalica zgariata!
  Am avut in service peste 9 ip4 cu rama zgariata si toate aveau bumper

 • La ce service lucrezi?

 • Setu

  La un gsm service ce se ocupa numai cu reparatii iphone, in Bacau.

 • BtZ

  Mai bine un iphone cu banda zgariata decat sa il spargi de tot cand il scapi..zic eu. Eu am dat 150 de lei pe un bumper din SUA, UCO Skinny ii spune (l-am vrut si repede,jumate din pret a fost transportul) si a venit si cu folii pentru banda metalica. Desi nu le-am pus si am bumperul de mai bine de 1 luna, nu s-a zgariat deloc. Chiar acum le caut sa le pun… 🙂

 • georgia

  Dar ati rezolvat problema semnalului. Eu am avut mari probleme, multe apeluri care nu intrau. Azi am luat bumper si pana acum nu am mai avut rateuri.