Apple ar putea permite unirea Apple ID-urilor

    Una dintre marile probleme cu care Apple s-a confruntat de-a lungul vremii a fost imposibilitatea de a uni 2 Apple ID-uri. Foarte multi utilizatori au cerut companiei din Cupertino sa introduca posibilitatea de a uni 2 Apple ID-uri insa din pacate pana acum raspunsul lor a fost unul negativ. Chiar si asa, se pare ca iCloud ar putea schimba lucrurile deoarece,conform celor de la MacRumors, in interiorul companiei Apple pare sa fi fost analizata aceasta problema iar in viitorul apropiat s-ar putea sa avem disponibila o metoda de a uni mai multe Apple ID-uri sub un singur login.

Tim Cook about the issue, and quickly received a phone call from an Apple executive relations employee. She had spoken to the team responsible for Apple IDs and acknowledged that they understood the issue and that more people would run into the problem with iCloud. She also repeated that there is no way yet to combine accounts but revealed they are working on it. In the meantime, she recommended picking a single account to plan on keeping indefinitely and to make all future purchases on that account.

     Ideea ar fi grozava pentru ca folosind un singur utilizator si o singura parola ne-am putea loga intr-un cont care ne-ar oferi acces la aplicatiile de pe mai multe Apple ID-uri din mai multe magazine Apple. Motivul pentru care Apple ar putea permite acest lucru sta in faptul ca posesorii de conturi MobileMe au acum 2 username-uri pe care trebuie sa le foloseasca, cu iCloud si App Store iar Apple doreste sa simplifice lucrurile. Eu unul abia astept sa vad acest sistem implementat de catre Apple deoarece de foarte multa vreme doresc sa scap de folosirea a doua Apple ID-uri pentru a descarca aplicatii.

3 COMENTARII

  1. O intrebare. In momentul de fata oricine poate sa-si faca inca un apple id pe o alta tara, chiar daca el se afla in Rom? Sau trebuie sa fi in tara respectiva ca sa se activeze acel cont? Eu unul am folosit id ul unei prietene din sua pt aplicatii free si cand schimbam pe contul meu alea erau sterse si intrau ale mele. Ce inseamna ca se unesc id-urile? Ce au comun aceste id-uri ca “ei” sa le uneasca?