iPhone 5 lansat in cateva saptamani cu un design nou, chip A5 si camera de 8 megapixeli conform NYT

    Aseara imaginile de mai sus au fost prezentate de Case Mate si au pus internetul “pe jar” deoarece de la o companie renumita aflam ca iPhone 5 ar putea avea un design diferit. In baza acestor discutii, cei de la New York Times s-au gandit sa ofere cateva informatii in legatura cu noul terminal pe care Apple urmeaza sa il lanseze in viitorul apropiat. Ei sustin ca iPhone 5 va fi anuntat in urmatoarele saptamani, va avea o camera de 8 megapixeli, va avea chip-ul A5 din iPad 2 si va avea un design oarecum schimbati, chiar si in partile laterale.

The new iPhone will come with an eight-megapixel camera, this person said, an upgrade from the five-megapixel camera in the iPhone 4. Earlier this year Howard Stringer, Sony’s chief executive, let it slip that the next iPhone would be updated with an eight-megapixel camera made by Sony. The Apple engineer also said the new phone would have a faster A5 dual-core processor. From descriptions I’ve heard of the new iPhone from Apple employees, the images seemed potentially authentic.

    Informatiile vin de la o sursa din interiorul Apple iar New York Times sunt cunoscuti pentru a oferi in general informatii valide despre produse nelansate. Practic ei reconfirma deja o parte dintre zvonurile precedente deci nu aduc nimic nou in discutie insa sugereaza ca iPhone 5 va fi prezentat in saptamana 26 – 30 septembrie si nu saptamana viitoare, asa cum se credea. Practic design-ul pe care il vedeti mai sus ar putea fi cel real, prezentat inca din iulie de unii producatori de carcase din China.

    Sincer sa fiu carcasele mi se par a fi urate, mai ales in partea laterala, voi ce parere aveti despre un asemenea design pentru iPhone 5?