Prima Pagina accesorii Belkin reduce cu 50% preturile produselor sale pana pe 30 septembrie

Belkin reduce cu 50% preturile produselor sale pana pe 30 septembrie

    Desi nu suntem in perioada sarbatorilor, cei de la Belkin au decis sa ofere la jumatate de pret toate produsele disponibile pe propriul website. Da, incepand de ieri orice produs achizitionati de pe Belkin.com are parte de o reducere de 50% si aceasta este cu siguranta o foarte buna ocazie pentru a cumpara cateva accesorii pe care in mod normal nu le-ati fi achizitionat la pretul intreg. Promotia derulata de companie dureaza pana pe data de 30 septembrie deci trebuie doar sa prindeti produsele in stoc pentru a face achizitia.

     Pentru a beneficia de reducerea oferita de Belkin trebuie sa introduceti codul FB50 atunci cand completati comanda. Desi promotia celor de la Belkin este mai mult decat tentanta, din pacate livrarile de produse se fac doar in Canada si SUA conform site-ului companiei.

 • daca nu livreaza in afara SUA si Canada nu ne ajuta cu nimic reducerea asta

 • Daca livrarile se fac doar in State si Canada, nu vad relevanta postului. Then again, whatever drives traffic over…

 • Then again eu nu scriu doar pentru tine ci si pentru alte 7999 persoane.

 • AuRelius

  Inclin sa ii dau dreptate lui mosoo, cred ca pe cel putin 7998 de persoane nu interesau aceasta promotie de la Belkin, dacă se desfășoară doar pe teritoriul american.
  Stima Zaone!

 • Dragos

  Pe mine unul ma intereseaza. Am si rude si prieteni peste ocean, le-am dat mai departe stirea. Poate or mai fi si altii ca mine 😉

 • LaU

  Puteti sa comandati si pe ebay, redus daca va uitati!