NoVoiceMail dezactiveaza functia VoiceMail din iOS

    VoiceMail, sau mesageria Vocala, este o optiune inclusa in abonamentele majoritatii operatorilor de telefonie mobila care ofera clientilor posibilitatea de a primi mesaje vocale de la cei care ii suna. Nu stiu cat de des utilizati voi acest serviciu dar pentru mine el este inutil si nu de putine ori am accesat din greseala meniul VoiceMail din interiorul aplicatiei Phone a iPhone-ului meu. Accesarea acestui meniu duce la efectuarea automata a unui apel catre serviciu de mesagerie vocala a operatorului vostru si cand va grabiti sa efectuati un apel sunt sigur ca ati dori sa scapati de aceasta functie.

 Removes VoiceMail from Phone.app. Mostly useful for those who don’t use voicemail button frequently but are annoyed by mistakenly pressing it when dialing a number. No new icons are added top your home screen. You can configure options from your Settings app.

     NoVoiceMail este un tweak disponibil in Cydia de ceva vreme care permite scoaterea meniului VoiceMail din aplicatia Phone a terminalelor noastre. Tweak-ul a fost actualizat recent si m-am gandit ca ar fi util sa vi-l readuc la cunostinta pentru ca mie mi-a fost de mare ajutor cand aveam iOS 4 instalat. NoVoiceMail este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.