Prima Pagina games Video: Portal pentru Windows si Mac disponibil gratuit prin Steam

Video: Portal pentru Windows si Mac disponibil gratuit prin Steam

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TluRVBhmf8w[/youtube]

    Portal este unul dintre cele mai interesante physics games disponibile pe piata si dezvoltatorii sai s-au gandit sa il distribuie gratuit pana pe data de 20 septembrie. Jocul ne pune imaginatia la incercare deoarece este construit dintr-o serie de puzzle-uri pe care noi trebuie sa le rezolvam iar pentru a face acest lucru trebuie sa ne ajutam de gravitatie si de “arma” pe care o avem la dispozitie. Portal este o modalitate foarte buna de a petrece cateva ore in fata calculatorului si jocul merita instalat avand in vedere ca este gratuit.

Portal™ is a new single player game from Valve. Set in the mysterious Aperture Science Laboratories, Portal has been called one of the most innovative new games on the horizon and will offer gamers hours of unique gameplay.

    Pentru a instala Portal trebuie sa aveti un cont pe platforma Steam si trebuie sa descarcati jocul de aici. Atat contul cat si jocul sunt gratuite deci nu pot sa va urez decat happy gaming.

 • Alexandruc

  se poate juca gratuit si dupa data de 20 ?

 • Da, dar nu il mai poti instala gratuit dupa.

 • Alexandruc

  Merci. 😉 Gata instalat! merci pentru pont! chiar vroiam sa-l incerc.

 • mau

  smecher joc-ul, e cv nou; 2zile si a fost terminat, m-a captivat.

 • bkn

  a mai fost promotia asta acum 1 an (sau 2?) cand s-a introdus steam pe osx. sa speram ca cei de la steam vor fi la fel de generosi si cu portal 2 🙂

 • Razvan

  bai… am tot amanat, si exact acum cand s-a facut 20 am instalat steam sa bag portal si pac, ce sa vezi… a trecut data si au scos :(… pacat, il aveam deja crack-uit da era misto sa fie original