Video: Gesturizer permite deschiderea de aplicatii folosind simple gesturi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=35SX6A9fE0g[/youtube]

    In iOS 5 Apple a implementat un sistem care permite utilizatorilor sa faca si sa foloseasca gesturi pentru a indeplini anumite functii ale sistemului de operare. Deocamdata sistemul nu este disponibil public insa el poate fi utiliza prin instalarea tweak-ului Gesturizer. Tweak-ul foloseste plugin-ul Activator pentru a permite utilizatorilor sa foloseasca gesturi pentru a deschide aplicatii iar procedura este foarte simpla: din meniul Settings>Gesturizer, al iOS, alegem aplicatia pe care o dorim deschisa plus gestul pe care dorim sa il intreprindem iar pentru a deschide efectiv aplicatia trebuie sa facem gestul avand deschis task switcher-ul din iOS.

Gesturizer is a tweak that enables you to experience your device in a completely new way! Gesturizer recognizes custom gestures you have created and executes actions based on them, allowing for super speedy shortcuts to navigate your device. Creating a custom gesture is a two step process, just set an action and draw!

     Gesturizer reprezinta o metoda foarte simpla de a deschide aplicatii care nu se gasesc in primele pagini ale Springboard-ului vostru sau de a deschide o pagina web direct in Safari. Tweak-ul este disponibil pentru 2.99$ in repo-ul BigBoss din Cydia.