Gesturizer iti permite sa controlezi iOS-ul folosind gesturi personalizate(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=35SX6A9fE0g[/youtube]

  Gesturizer este un tweak despre care am vorbit anul trecut si care functioneaza in baza sistemului de generare a gesturilor personalizate din iOS. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator care ne permite sa facem legatura dintre un gest personalizat si intreprinderea unei actiuni in iOS iar procedeul este extrem de simplu: din meniul Settings>Gesturizer al iOS generam gestul pe care dorim sa il folosim, alegem aplicatia pe care o dorim deschisa plus gestul conceput anterior iar pentru a deschide efectiv aplicatia trebuie sa facem gestul avand deschis task switcher-ul din iOS.

Gesturizer is a tweak that enables you to experience your device in a completely new way! Gesturizer recognizes custom gestures you have created and executes actions based on them, allowing for super speedy shortcuts to navigate your device. Creating a custom gesture is a two step process, just set an action and draw!

  Gesturizer reprezinta o metoda foarte simpla de a deschide aplicatii care nu se gasesc in primele pagini ale Springboard-ului vostru sau de a deschide o pagina web direct in Safari. Tweak-ul este de ceva vreme compatibil cu iOS 4/5 si cu tableta ipad si este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss din Cydia.

3 COMENTARII