Prima Pagina Apple Samsung cere blocarea vanzarilor tabletelor iPad 3G si a terminalelor iPhone in...

Samsung cere blocarea vanzarilor tabletelor iPad 3G si a terminalelor iPhone in Olanda

     Intr-un nou proces introdus aparent la o instanta din Haga, Samsung cere judecatorilor sa blocheze vanzarile de tablete iPad 3G si de terminale iPhone deoarece incalca unele brevete de inventie detinute de compania asiatica. Acest proces ar face parte din sirul celor intentate de catre Samsung in Coreea de Sud sau Franta, procese in care compania asiatica sustine ca brevete de inventie privitoare la tehnologii de telecomunicati sunt incalcate in iDevice-urile celor de la Apple. Oficial Samsung a negat intentarea unui asemenea proces insa instanta din Haga a confirmat existenta unei cereri de chemare in judecata care implica ambele companii.

     Apple are intentat la aceeasi instanta din Haga un proces prin care cere blocarea vanzarilor tabletei Galaxy Tab 10.1 si a seriei de smartphone-uri Galaxy insa procesul este indreptat impotriva unor companii subsidiare ale Samsung care distribuie produsele in toata Europa. Intentia celor de la Samsung este desigur de a ii sicana pe americani in speranta ca vor reusi sa ii convinga sa cada la o intelegere pentru a renunta la procese. Din pacate pentru compania asiatica e greu de crezut ca Apple va face asa ceva vreodata insa  vom vedea si mai multe procese intentate in viitorul apropiat.

     Saptamana viitoare instanta din Haga ar trebui sa gazduiasca o infatisare in procesul dintre cele 2 companii si ar trebui sa aflam daca Galaxy Tab 10.1 si seria de smartphone-uri Galaxy nu va putea fi vanduta in Olanda. Daca decizia va fi favorabila companiei Apple atunci Samsung nu va putea distribui in Europa produsele decat cu ajutorul altor companii.

 • KFF

  Samsux are cam mult tupeu .

 • Calinc

  nu,a inceput faza…ba tu,nu,ba tu…ramine sa vedem ce o sa iese sau o sa se aleaga de toate chestiile astea,pt noi astia finali la care ajung terminalele…

 • Alex

  Cu siguranta samsung nu facea asta ..ce fac !!.. Demonstreaza ca si apple fura tehnologie ..

 • andrei

  KFF mai dati ochelari (de cal a nu se incetelege gresit) jos prietene isi cer niste drepturi incalcate cum au facut-o si app de acum cam asta or sa fie lansarile noi in procese ca, telefoane mai subtire, sau pentru tine doar app are dreptate (au voie sa imprumute tehnologie de la alte com…) chiar atat de greu este pentru tine sa recunosti cind app greseste sincer devi penibil cu comenturile astea, dar lasa ca esti bun cresti audienta 🙂 un pic ironic