Prima Pagina Apple Apple reseteaza datele din iTunes Match, pregateste lansarea iOS 5

Apple reseteaza datele din iTunes Match, pregateste lansarea iOS 5

     Dupa resetarea datelor backup-urilor din serviciul iCloud, iata ca in cursul serii trecute compania din Cupertino a anuntat ca si serviciul iTunes Match va avea parte de o resetare a datelor salvate, insa pe data de 26 septembrie. iTunes Match este un serviciu care permite utilizatorilor sa isi creeze in contul iCloud o librarie a melodiilor din calculator, librarie pe care o pot asculta/transfera pe orice alt iDevice/Mac. Acest anunt al Apple vine ca un al doilea “avertisment” privind lansarea iOS 5 care teoretic ar trebui sa aiba loc pana la jumatatea lunii octombrie.

To continue to improve the overall quality and reliability of iTunes Match, it has become necessary to delete all current iCloud libraries. All iCloud libraries will be deleted on Monday, September 26th at 9am PDT. The songs on your computer should not be affected. As always, please backup regularly and do not delete the music you add to iCloud from your computer.

     La inceputul lunii octombrie ar trebui sa avem disponibila versiunea GM a noului sistem de operare si din acel moment toate datele din iCloud nu vor mai fi resetate. Lansarea versiunii GM ar trebui sa aiba loc pe data de 4 octombrie cand Apple ar trebui sa tina conferinta de prezentare a iOS 5, iCloud si noul iPhone 5.

 • Flrazvan

  Zaone,
  Dupa ce cei de la apple au resetat mie nu imi mai merg downloadurile din appstore. Am tot timpul eroarea 1004 “error 1004 please try again later”, im itunes merge. Stii cumva ce poate insemna?

 • Ai incercat sa dai un reset la setarile retelei din Settings>General>Reset? Iti va sterge si parolele salvate pentru retele Wi-Fi.

 • Flrazvan

  Multam, a mers

 • Cristy

  Salut
  Am si eu problem cu eroarea 1004 ( cand incerc sa descarc ceva din app store, imi apare ERROR 1004 ) si nu stiu cum sa o rezolv… Precizez ca am facut manevra Settings>General>Reset si degeaba…
  Pe un site scria ca e din cauza unui program instalat in cydia… Am verificat sa vad daca am acel program instalat .. Si nu il am .. Deci nu este nici asta problema… I-am dat si restart si reset si tot ce mi-a trecut prin cap… Dar degeaba..
  Te rog mult.. Daca Mai sti o solutie, Ajuta-ma si pe mine…
  Multumesc mult.

 • Eroarea 1004 ti-o da pe iPhone? Fa un screenshot sa vad si eu ce eroare iti apare tie pe iPhone pentru ca iDevice-urile nu dau erori de genul asta.

 • Cristy

  Nu am iPhone.. Am iPod touch :3G 32gb…
  Si când încerc sa descarc ceva din app imi da error 1004… Chestia asta se întâmpla de 3 zile… O sa fac si un screenshot. Si o sa îl pun imediat.

 • dagotta

  Salut.
  A rezolvat cineva prob cu error 1004??
  Daca da il rog sa imi trimita si mie un email
  Multumesc