Prima Pagina accesorii FM Transmitter Case – o aplicatie care nu transforma un iPhone intr-un...

FM Transmitter Case – o aplicatie care nu transforma un iPhone intr-un transmitator FM

   Uitandu-ma prin lista celor mai descarcate aplicatii gratuite din App Store am descoperit o aplicatie care la o prima vedere pare interesanta insa induce utilizatorii in eroare. Aplicatia se numeste FM Transmitter Case si daca ne luam dupa descrierea introdusa de dezvoltator am putea intelege ca ea ne permite sa transformam un iPhone intr-un transmitator FM. Mai mult ca sigur asta au inteles si cele cateva sute de persoane care au descarcat aplicatia avand in vedere ca ea a ajuns in topul celor mai descarcate aplicatii desi practic nu poate fi utilizata fara un accesoriu compatibil.

FM Transmitter.Play your music over any FM radio with this universal FM transmitter. Play the audio from your iPod/iPhone over any FM radio in the car or at home.

    Spun accesoriu compatibil si ma refer la un transmitator FM universal care poate fi utilizat cu aceasta aplicatie pentru a transmite muzica spre un radio. Din pacate la deschidere aplicatia afiseaza un mesaj prin care ne cere sa conectam un astfel de transmitator si aici se opreste functionalitatea sa. Personal cred ca ideea din spatele aplicatiei este buna si cred ca multi ar gasi-o utila insa ea este prezentata intr-un mod inselator si cu aceasta ocazie va sfatuiesc sa nu o descarcati pentru ca nu va transforma iPhone-ul intr-un transmitator FM fara una stfel de accesoriu conectat la terminal.

 • Costy

  Dar ai idee daca exista asa ceva ? O aplicatie care sa faca iphone-ul un transmitator fm?

 • flo

  La fel am patit cu SatFinder, cand o deschid apar doi nemti care bat din gura, ce-i drept ca nu am cumparat aplicati ci am downlodato din instalous.

 • djcata

  au fost cam smecheri cei care au facut aplicatia …… daca nu scrie nicaieri ca are nevoie de un disp extern cum de a aprobat-o apple ???

 • icetkk

  nu exista aplicatie care sa transforme iPhone-ul in transmitator FM, Jesus!!! iPhone-ul nu are hardware pentru asa ceva!!!

 • Cauchon

  Ba da exista hardware! Uiti ca are etaj final de GSM? :))

 • Cata

  Si totusi exista aplucatie care sa iti transforme iphonul in fm modulator ?

 • Nu.

 • andreas

  Va salut imi puteti spune unde pot gasii un astfel de hardware as prefera car kitul cu tot cu incarcator la bricheta masinii si suport. Multumesc anticipat