Prima Pagina Apple Verizon ia partea companiei Samsung in disputa legala cu Apple

Verizon ia partea companiei Samsung in disputa legala cu Apple

     Bataliile legale dintre Apple si Samsung se intind de-a lungul intregii lumi, pe jumatate dintre continente existand cate cel putin un proces intentat de catre una dintre cele 2 companii. Daca pana acum nimeni nu a luat partea vreuna dintre companii, iata ca Verizon a hotarat sa fie de partea celor de la Samsung desi are un parteneriat cu Apple pentru distribuirea terminalelor iPhone in propria retea. Cei de la Verizon au trimis o cerere prin care “roaga” una dintre instantele americane unde Apple si Samsung au procese sa nu interzica vanzarea terminalelor companiei Samsung in SUA.

This attempt by Verizon to interfere with Apple’s enforcement of intellectual property rights against Android in general and Samsung in particular is a declaration of war that may have far-reaching consequences in the U.S. market. I’m sure that Apple will view this move as a self-serving attempt to game the system in Android’s and Samsung’s favor, as another sign of Verizon being staunchly Android-aligned in exchange for market-distorting favors from Google, and as an attack on the intellectual property-centric business model of Apple and other innovators.

      Cei de la Verizon sustin ca o asemenea interdictie ar duce la imposibilitate de a implementa reteaua proprie LTE in SUA, ar duce la pierderea de locuri de munca si ar fi in contradictie cu interesele cetatenilor. Sincer sa fiu nu stiu cat de benefica este pentru cetateni vanzarea terminalelor Samsung si cred ca Verizon pare putin cam disperata deoarece este aproape sa isi piarda unui dintre cei mai importanti colaboratori. Nu cred ca o instanta americana va interzice vanzarea terminalelor companiei Samsung in SUA dar cei de la Verizon par a avea dubii cu privire la acest lucru.

      Problema pentru Verizon sta in faptul ca iPhone-ul este cel mai bine vandut smartphone al lor insa presupun ca dispozitivul nu genereaza vanzari la fel de mari precum restul terminalelor Android la un loc din moment ce Verizon risca si intervine in acesta batalie. Desigur ca Apple va gasi metode de a taia legaturile cu Verizon in viitor insa este interesant cum un colaborator de-al lor intervine si ia partea unei alte companii.

 • KFF

  Cum sa piarda Verizon piata de homelesși gata sa ia un Samsung pe $1 si un rinichi ?

 • Adrian
 • edy

  Avand in vedere ca verizon a atacat un punct slab pt americani in perioada asta, si anume locurile de munca(rata somajului e de peste 15%), cred ca terminalele Samsung nu vor fi interzise in SUA

 • zeitgeist

  Ce aberatie e asta cu interzicerea vanzarii terminalelor Samsung ? Poate a unui model sau doua, desi inca nu am auzit sa se fi cerut asta/
  Deocamdata Samsung e cel mai mare vanzator de telefoane din SUA, si parca pe pozitia 3 la smartphoane.

 • KFF

  Rescrie in romaneste .

 • Crista Liviu

  @Kff ce sa rescrie in romaneste? Homelessi?

 • nu ma kff este fanboy ultra si restul cu alte telefoane sunt cu iq mai mic

  cat despre articol, pai sunt interese economice, nimeni nu face nimic fara sa vada profitul la orizont.

 • Emil

  Vedeti voi ce suge acadeaua’ Verizon cu next gen iPhone, pot paria ca Sprint va avea exclusivitate. Apple nu trece cu vederea asa ceva….

 • Adrian

  largest wireless carrier in the United States, Verizon Wireless…

  Chiar crezi ca apple da cu piciorul la asa o piata? Cred ca acadeaua o sa ramana in celofan.

 • Maotsetoung

  Zaone dami voie sa iti spun ca verizon este o companie foarte mare, in unele chestii mai mare si ca at&t, so daca ei isi propun ceva atunci s-ar putea sa se si intample mai ales ca amenInta cu concedierea a oamenilor!