Video: Apple deschide cel mai mare magazin din Asia in Hong Kong, atrage sute de oameni

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=foOFFzi-DYc[/youtube]

  Astazi compania Apple a deschis cel mai mare magazin asiatic in Hong Kong atragand cateva sute de curiosi dornici sa testeze cele mai noi produse ale companiei din Cupertino. In clipul video de mai sus avem o mica demonstratie a modului in care s-au manifestat fanii companiei la deschiderea magazinului si puteti observa ca vorbim despre o atmosfera tipica unei lansari a unui produs foarte important. Magazinul celor de la Apple este construit intr-un district financiar al Hong Kong si se estimeaza ca va genera sume considerabile pantru compania americana.

   In cadrul lansarii a avut loc si un mic protest al unei organizatii care lupta pentru drepturile angajatilor companiei Foxconn care lucreaza in conditii inumane la liniile de productie ale terminalelor iPhone. Pe scarile mall-ului in care se afla magazinul Apple au fost puse pancarte cu insemnele iSlave, denumire data angajatilor Foxconn care produc terminale iPhone. Desigur ca angajatii companiei Apple au reusit cu greu sa dea jos acele pancarte insa protestul in sine a ajuns in atentia tuturor.

     Uitandu-ma la lansarea din Hong Kong nu pot decat sa ma intreb oare cand isi va face Apple curaj sa lanseze un asemenea magazin si in Romania, o tara fara prea multa putere de cumparare dar cu destul de multi posesori de iDevice-uri.