Prima Pagina Apple Video: Apple deschide cel mai mare magazin din Asia in Hong Kong,...

Video: Apple deschide cel mai mare magazin din Asia in Hong Kong, atrage sute de oameni

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=foOFFzi-DYc[/youtube]

  Astazi compania Apple a deschis cel mai mare magazin asiatic in Hong Kong atragand cateva sute de curiosi dornici sa testeze cele mai noi produse ale companiei din Cupertino. In clipul video de mai sus avem o mica demonstratie a modului in care s-au manifestat fanii companiei la deschiderea magazinului si puteti observa ca vorbim despre o atmosfera tipica unei lansari a unui produs foarte important. Magazinul celor de la Apple este construit intr-un district financiar al Hong Kong si se estimeaza ca va genera sume considerabile pantru compania americana.

   In cadrul lansarii a avut loc si un mic protest al unei organizatii care lupta pentru drepturile angajatilor companiei Foxconn care lucreaza in conditii inumane la liniile de productie ale terminalelor iPhone. Pe scarile mall-ului in care se afla magazinul Apple au fost puse pancarte cu insemnele iSlave, denumire data angajatilor Foxconn care produc terminale iPhone. Desigur ca angajatii companiei Apple au reusit cu greu sa dea jos acele pancarte insa protestul in sine a ajuns in atentia tuturor.

     Uitandu-ma la lansarea din Hong Kong nu pot decat sa ma intreb oare cand isi va face Apple curaj sa lanseze un asemenea magazin si in Romania, o tara fara prea multa putere de cumparare dar cu destul de multi posesori de iDevice-uri.

 • Sunny

  Tot Apple a interzis concediile in sapt 2 din octombrie. Se apropie…

 • Liviu

  Apple nu lanseaza nici macar un magazin online in Romania, care costa de zeci daca nu de sute de ori mai putin de intretinut.
  Majoritatea produselor apple cumparate de romanii sunt aduse din alte tarii gen usa si produse second.
  Cred ca procentul celor care cumpara un mac sau un idevice din magazine este in jur de 30%.

 • Sir Vladio

  O sa ajungă sa faca Apple store si in Siberia, si tot no sa ajungă la noi…..
  Nu înțeleg ce naiba au văzut aia de la Apple in Hu.
  Sunt cam 10,5 mil d oameni, din care bătrâni, săraci, etc…si rămân f putini care sa își permită….
  La noi, totuși, din 21,5 mil tot o sa se găsească mai mulți decât din Hu, sau Cehia,(unde si acolo sunt vreo 11 mil) sa cumpere….

 • KFF

  Stii care e salariul minim in Ungaria si care e in Romania ?

  Asta e raspunsul .