Apple blocheaza concediile angajatilor pentru jumatatea lunii octombrie

    Inaintea lansarii terminalului iPhone 5 Apple incepe sa blocheze concediile propriilor angajati pentru jumatatea lunii octombrie. Mai exact compania din Cupertino a blocat angajatilor posibilitatea de a isi lua concediu in perioada 9 – 15 octombrie semn ca se pregateste ceva extrem de important, mai exact lansarea iPhone 5. Blocarea concediilor din data de 9 octombrie, o zi de duminica, zi in care Apple nu va lansa vreun dispozitiv dar in cursul urmatoarei saptamani compania se asteapta la trafic mare in magazinele sale..

Apple is quietly denying requests for employee vacations during the second week of October, hinting that the company currently anticipates an influx of customers to its stores around that time related to availability of its new iOS 5 and fifth-generation iPhone products.  More specifically, the iPhone maker has in some locations blacked out vacation time for employees from October 9th through 12th and October 14th through 15th, according to people familiar with the matter.

     Deocadamta nu am avut conferinta de prezentare a iOS 5 si dupa conferinta si lansarea versiunii GM trebuie sa treaca minim 2 saptamani pana la lansarea versiunii finale a sistemului de operare si a noului terminal. In Marea Britanie angajatilor le este interzis sa isi ia concediu in primele 2 saptamani ale lunii octombrie deci Apple intra acum pe “ultima suta de metri” cu pregatirile pentru lansarea noului dispozitiv. Acum cateva saptamani aflam ca angajatii de la Apple Care au fost atentionati ca incepand cu 10 octombrie se pot astepta la o crestere a numarului de apeluri legate de iOS deci este foarte posibil sa avem iOS 5 lansat atunci.

      In concluzie, pe 10 octombrie Apple ar trebui sa lanseze iOS 5 si pe  14 octombrie ar trebui sa avem lansarea iOS 5 sau iPhone 5, ramane de vazut cum le va stabili Apple in final.

6 COMENTARII

  1. Astept si eu iOS 5 pe 3GS, sper sa nu fiu dezamagit dupa lansarea versiunii finale. Daca nu vor scoate din functiile care sunt disponibile in versiunile beta… e ok 🙂

  2. Data de 9 octombrie este o zi de duminica, nu vineri asa cum ai scris, probabil te-ai uitat la luna septembrie! Sper ca lansarea in magazine sa fie pe 7 sau pe 14 oct.! Abia astept marele eveniment! 🙂

  3. @zaone.E ok sa mai si gresesti,eu unul sant uimit cat timp si rabdare ai in fiecare zii sa fi primul cu toate stirile noi si sa ne raspunzi la toate intrebarile pe aici chiar daca unii te scot din sarite cu prostiile lor.In fine,ceea ce vreau sa zic ca ar toti am trebuii sa fim recunoscatori ca avem un blog pt idevice-uri foarte performant.;)