Autolock-Disabled App impiedica terminalul tau sa se blocheze

    Autolock-Disabled App este un nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care ar trebui sa ajute posesorii de iDevice-uri sa mentina activ un download deschis intr-una dintre aplicatiile instalate in propriile terminale. In iOS 4 Apple a implementat posibilitatea de a mentine download/upload-ul deschis cand terminalul se blocheaza dar nu toti developerii au implementat aceasta functie asa ca in momentul blocarii terminalului nostru se inchide si download/upload-ul.

You know that? A download is running in the background and one moment you didn’t pay attention , your iPhone goes to sleep-mode and the download loses connection to the internet. Here is the solution. Start you download and open this application. Your iPhone won’t go to sleep-mode. To reenable the autolock just exit the app and everthing will be like before. Have fun!

    Autolock-Disabled App vine sa rezolve aceasta problema prin mentinerea deschisa a dispozitivului nostru atat timp cat aplicatia Autolock-Disabled App este pornita. Cand inchideti aplicatia terminalul se blocheaza automat iar pentru a reveni la normal trebuie doar sa redeschideti aplicatia. Alternativ puteti modifica setarile de autoblocare din meniul Settings in locul utilizarii acestei aplicatii, totul depinde de ce vi se pare mai usor de facut. Autolock-Disabled App este disponibila gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.