Prima Pagina aplicatii Google schimba versiunea mobila a YouTube.com

Google schimba versiunea mobila a YouTube.com

    YouTube este cel mai mare website pentru partajat clipuri video de orice fel iar Apple are in iOS o aplicatie dedicata pentru site-ul celor de la Google. Din pacate aplicatia celor de la Apple are o limitare, mai exact afiseaza clipurile video in calitate scazuta asa ca daca doriti sa le vedeti la calitate mai buna trebuie sa accesati versiunea mobila a site-ului YouTube. Pana recent versiunea mobila a YouTube.com arata exact precum in partea stanga a pozei de mai sus insa compania Google lucreaza deja la o noua versiune care va arata precum versiunea din partea dreapta a imaginii.

     Desigur ca versiunea mobila a aplicatiei YouTube.com este facuta in HTML 5 si ofera utilizatorului o experienta mult mai placuta decat aplicatia nativa din iOS. Puteti incerca noua versiune a YouTube.com accesand link-ul acesta si selectand  optiunea Try The New Visual Design! Dupa reincarcarea paginii veti avea selectata noua versiune a YouTube.com pe care o veti putea utiliza pana la urmatoarea reinstalare a iOS sau pana la stergerea cookie-urilor browserului Safari. Nu se stie deocamdata cand va lansa oficial Google noul design insa el este net superior celui precedent.

   UPDATE: Spre deosebire de aplicatia web de pe YouTube.com, aplicatia nativa din iOS afiseaza continut video in format HD.

  • Wintzy

    Hm…versiunea mobila a youtube permite vizualizarea clipurilor la hq, dar utilizand aplicatia nativa iOS clipurile se vad HD, la rezolutie mult mai buna (acolo unde e disponibila).

  • Dennis

    Dupa parerea mea este mai bun si mai usor de utilizat youtube-ul de pe safari…este mai complet…eu acela in folosesc

  • Wintzy

    Yup, nimic de zis aici, interfata e mult mai buna in versiunea de browser, mi-as fi dorit sa afiseze si clipurile in format HD pentru a nu mai fii nevoit sa folosesc aplicatia de iOS.