Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q4 2011 pe 18 octombrie

    In cursul serii trecute compania din Cupertino a anuntat oficial ca pe data de 18 octombrie va tine o conferinta audio in care va prezenta rezultatele financiare pentru Q4 2011.In cadrul acestei conferinte vom afla cate iDevice/Mac-uri a vandut Apple in ultimele 3 luni ale acestui an si cati bani au generat aceste vanzari pentru companie. La ultima conferinta Apple a anuntat incasari/profit record dar si 2 noi recorduri pentru vanzarile de iDevice-uri care au propulsat compania pe locul intai in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri de pe glob.

“Apple’s conference call webcast discussing Q4 – 2011 financial results will begin at 2:00pm PT/5:00pm ET on Tuesday, October 18, 2011.

Please note that comments made during this call may include forward-looking statements that are subject to risks and uncertainties, and that actual results may differ materially from these forward-looking statements. For more information on the factors that could influence results, please refer to Apple’s SEC filings.”

    Conferinta celor de la Apple va fi tinuta la ora 0:00, ora Romaniei, si desigur ca va voi tine la curent cu tot ce se prezinta atunci acolo. Pana la acea data vom avea o conferinta de prezentare a iOS 5 si iPhone 5 dar desigur ca vom avea si terminalul disponibil oficial in magazine.