Prima Pagina Apple Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q4 2011 pe 18 octombrie

Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q4 2011 pe 18 octombrie

    In cursul serii trecute compania din Cupertino a anuntat oficial ca pe data de 18 octombrie va tine o conferinta audio in care va prezenta rezultatele financiare pentru Q4 2011.In cadrul acestei conferinte vom afla cate iDevice/Mac-uri a vandut Apple in ultimele 3 luni ale acestui an si cati bani au generat aceste vanzari pentru companie. La ultima conferinta Apple a anuntat incasari/profit record dar si 2 noi recorduri pentru vanzarile de iDevice-uri care au propulsat compania pe locul intai in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri de pe glob.

“Apple’s conference call webcast discussing Q4 – 2011 financial results will begin at 2:00pm PT/5:00pm ET on Tuesday, October 18, 2011.

Please note that comments made during this call may include forward-looking statements that are subject to risks and uncertainties, and that actual results may differ materially from these forward-looking statements. For more information on the factors that could influence results, please refer to Apple’s SEC filings.”

    Conferinta celor de la Apple va fi tinuta la ora 0:00, ora Romaniei, si desigur ca va voi tine la curent cu tot ce se prezinta atunci acolo. Pana la acea data vom avea o conferinta de prezentare a iOS 5 si iPhone 5 dar desigur ca vom avea si terminalul disponibil oficial in magazine.